Real Madrid'de Frikik Tartışması!

Suha espri yapmıştım:crushed: bence Ronaldo ile kıyaslamayalım Burakı hiçbir konuda:)

Benim söylediğim ciddi. :) Biriyle kıyas yapma ile alakası yok..

Ronaldo sezon başına kaç frikik kullanıyor ve kaçı gol oluyor baksın insanlar.

Selçuk Ronaldo dan net iyidir isabet konusunda ama Burak tartışılır

Ben kıyaslamıyorum, Selçuk yakın mesafeden iyi Ronaldo'ya göre tabi. Tek söylemek istediğim şu; Ronaldo iyi frikikçi değil, ama müthiş bir şutör. Sezon başına 60 küsür frikik kullanıyor ve 3'ü falan gol oluyor bunların.

Bizde son 2 yıldır Burak en isabetli frikik atan oyuncu konumunda..Selçuk ilk yıl inanılmazdı özellikle 25 metre ve altı mesafelerde çok iyiydi ama o formu gitgide düştü..Sneijder en umutlu olduğum isimdi ama onun da çok iyi diyebileceğimiz frikiğini göremedik..Drogba'yı hiç söylemiyorum onunki tamamen ego tatmini kardeşim bu çizgi film değil ya Tsubasa gibi herşeyi sen yapacak değilsin..Aynı egoyu Etoo Kamerunda da yapıyor..

Bizim için asıl sorun başlı başına tüm duran toplar..Ben artık frikik golü falan istemiyorum şöyle azıcık da olsa iyi korner atabilen ,duran toptan tehlike yaratabilne bir frikikçi istiyorum..Maşallah bu konuda Sno da tıpkı Selçuk İnan gibi ya kaleciye ya ön direkteki rakip defansa

Ben kıyaslamıyorum, Selçuk yakın mesafeden iyi Ronaldo'ya göre tabi. Tek söylemek istediğim şu; Ronaldo iyi frikikçi değil, müthiş bir şutör. Sezon başına 60 küsür frikik kullanıyor ve 3'ü falan gol oluyor bunların.

Ronaldoyu müthiş bulmuyorum zaten frikik konusunda ,vuruş stiliinden dolayı abartılıyor biraz, bence Bale çok daha fazla isabet sağlıyor Ronaldoya kıyasla

Selçuk topu kaldıramıyor abi nereye iyi frikikçi

Galatasaray V2

Yalnız Sneijder son iki maçtır Frikikleri kötü kullandı, bence yay civarından Burak ve Selçuk kullanmalı 30 metre civarında ise Drogba kullanabilir

Bizde frikik sorunu yok her yerden Drogba vuruyor artık

Yalnız Sneijder son iki maçtır Frikikleri kötü kullandı, bence yay civarından Burak ve Selçuk kullanmalı 30 metre civarında ise Drogba kullanabilir

Drogba sayesinde Sneijder ve Selçuk frikik atmayı unuttu :D

Hepsini Selçuk atsa yine şimdikinden çok gol olur. Ulan eskiden frikik kullanmaya adam yoktu herkes toptan kaçıyordu, şimdi kurban olduğum Allah verdikçe verdi hepsi atmak istiyor. Nerde çokluk orda bokluk oluyor.

Hepsini Sneijder atsa çogu gol olur.

Bu yıl Real şampiyon olur bence, isterse frikikleri Pepe vursun

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pI2_sUVVvpM[/media]

Adamin 1 sezonda attigi gollerden top 10 hazirlamislar .

Gercekten yuzdesi dusuk imiş

Bide baktik Hajrovic hepsinden daha iyi atiyormus ;)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WDA6rWLIhHA[/media]

Ben oyumu Ronaldodan yana kullaniyorum

Ronaldo iyi bir frikikçi değil, insanların kafasında niye böyle yer etti bilmiyorum. İyi frikikçi yüksek yüzde ile frikikten gol bulanlara denir.

Bir kere televizyonda maç izlerken Ronaldo çoğunu kaçırıyor dedi, tam o frikik gol oldu. Ama fikrm çok değişmedi tabii ki. :D

Bizde daha kötü.

Drogba - Sneijder - Selçuk - bazen Burak, döndüğünde Hamit. :D

Neredeyse tüm takım frikik atacak durumda.

Geri
Üst Alt