Real Madrid'de Kavgalar Bitmiyor!

bunlar mutlaka topçu gönderir birkaç tane
ingilizler alır gidecek olanları

Bilenler bilir biz 5 kardeşiz. En küçüğü benim hepsi kız.

Ablalarımın 2 tanesi evlendi ama enişteler kan kusturuyordu bize. Babamda mal mülk olunca sürekli ailenin huzurunu bozuyorlardı. Ablamlarda eniştelerime ayak uydurunca tabi iş çıkılmaz hal almıştı.

Bekar bir ablam ile ben kalmıştım evde. Babam bize bakıp; ben yapacağımı biliyorum dedi. Aslen kenyalı ama fransada büyümüş/yetişmiş bir siyahi getirdi. Bu Mohama ! ablama da senin eşin dedi. Ben zenciyi baştan aşağı süzerken ağzım açık gülüyordum. Juve dönemindeki pogba gibiydi. 190 boyunda gri takım eşofmanı vardı.
Babam bana bağırıp öp lan eniştenin elini dedi.

Neyse gel zaman git zaman o aslan kesilen eniştelerin içlerinden geçti. Valverde gibi iri bacaklı büyük eniştenin kafasında kül tablası kırdı.
Babamı baya gururlandırdı aslan damat diyrordu. Gerçi sonra babamı 3 milyon dolandırıp ablamı hamile haliyle bırakıp fransaya kaçtı. Sonradan anlaşıldı ki büyük ablam ile anneme de yürümüş.

Şimdi reale bakınca zencilerle olmadığı gibi onlarsızda hayat çok renksizz

kalben hoşgeldin valverde
Valverdenin daha değerli bir asset olduğunu varsayarsak ki zaten öyle ve böyle durumlarda da dayağı atan gönderilir düsturunu göz önünde bulundurursak...

Muhtemelen dayağı daha değerli olan valverde yemiştir

Öyleyse kalben hoşgeldin çuameni

anthony-adams-rubbing-hands-together-spice-adams.webp

Kac kulup takip edecektir, bize bisey dusecegini beklemek iyimser kacti dogrusu.

Kismet. Mentalleri dagilmis oyuncular olacak muhtemelen ayni zamanda.

Çokameni iyice hastanelik ettiyse belki kimse istemez. O zaman bize düşebilir.

MARCA'dan özel haber:

"Bugünkü antrenman öncesinde , [dünkü tartışmadan dolayı] Tchouameni Valverde'nin yanına gidip el vermek istemiş. Valverde benden uzak dur hala sinirliyim deyip elini uzatmak istememiş.. Bunun üzerine Tchouameni gidip Valverde'yi sert bir şekilde itmiş ve Valverde kafasını masanın ucuna vurmuş. Valverde'nin kafasında yara oluşuyor, sonra direkt Valverde'yi hastaneye götürüyorlar."

Tchouameni'nin R. Madrid kariyeri bitmis olabilir bugun.

MARCA'dan ozel bilgi:

"Bugunku antrenman oncesinde , [dunku tartismadan dolayi] Tchouameni Valverde'nin yanina gidip el vermek istemis. Valverde benden uzak dur hala sinirliyim deyip elini uzatmamis. Bunun uzerine Tchouameni gidip Valverde'yi sert bir sekilde itmis ve Valverde kafasini masanin ucuna vurmus. Valverde'nin kafasinda yara olusuyor. Durum boyle, sonra direkt Valverde'yi hastaneye goturmusler."

Tchouameni'nin R. Madrid kariyeri bitmis olabilir bugun.
Kavga edilebilir ama dostluklar baki kalır.

Malverde yaptığı artistliğin cezasını çekmiş

Geri
Üst Alt