Real Madrid'de Kavgalar Bitmiyor!

Bu iş tatlıya bağlanacak sonra da 1 Eylül'de tekrar dönüşecekler 🤣🤣🤣

Kargaşada Arda'yı alalım kimse görmeden. HUZUR GALATASARAY'DA, GEL ARDA.

VALVERDE İLE TCHOUAMENİ OLAYININ TAM DETAYLARI:

- çarşamba günü, antrenmanda, Tchouaméni Fede’ye sert bir faul yaptı, ki Fede BUNU HİÇ BEĞENMEDİ. Tchouaméni ise bunu kasten yapmadığını ısrarla savundu, ama Fede özrünü KABUL ETMEDİ. Fede sonra TCHOUAMENİ’YE KARŞILIK VERMEYE çalıştı ve ona çok sert bir faul yaptı.
- Antrenman sonrası, iki oyuncu SÖZ DALAŞI yaptı, fiziksel değildi.
- Dün, antrenman başında, Fede Tchouaméni’nin elini SIKMAKTAN KAÇINDI. Sonra, antrenman başlar başlamaz, Fede Tchouaméni’ye ÇOK SERT faul yaptı, hatta onu yerden kaldırdı.
- Alvaro Arbeloa durumu çözmek için onları AYNI TAKIMA koydu.
- BU İŞE YARAMADI ve kavga devam etti.
- Antrenman sonrası, soyunma odasında, FİZİKSEL KAVGA başlattılar, diğer oyuncular onları fiziksel olarak ayırmaya çalıştı.
- Fede Valverde sonra yere düştü, başı yarıldı, baygın haldeydi.
- Hastaneye götürüldü, Arbeloa yanında.
- Real Madrid İKİSİNİ DE CEZALANDIRMAYA karar verdi.

@RMCSport

Çuameni esaslı çocukmuş tekte bayıltmış bu çocuğu alacak olan takım aşırı şanslı doğrusu

kader ağlarını örüyor

Zobozlay ile Ffffede hem sekiz hem iki numarada oynadilar bu sene kimse bi sey demedi ama Okan hocam Sik Sokert Zalayi'yi ayni sekilde oynatinca owwwww olur mu oyle sey? Simariklar! Doyumsuzlar! Ayyy fena oluyorum @Gökhan Aytepe gel aplana bi kolonya bi sey sur.

Valverde yavsagin teki. Ancelottiye bile sag bek oynatilmamak icin rest cekiyordu. Öyle kendini takimin üstüne gören ve kaptanligini yapamayip, tas gibi antrenöre karsi calisan ve takimi sabote eden adami istemiyorum ben.

Rüdigeri isteyenleride allaha havale ediyorum

Geri
Üst Alt