Real Madrid'de Kroos ve Modric'in Kaderi Belli Oluyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1715587774538.webp

Sezon sonunda Real Madrid'de sözleşmesi bitecek olan Toni Kroos (34) ve Luka Modric'in (38) takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Real Madrid yönetim kurulu, yeni sezonda hangi futbolcular ile devam edilmesi gerektiği konusunda teknik direktör Carlo Ancelotti'den bir rapor isteyecek. Şampiyonlar Ligi finalinden önce bu konu netliğe kavuşacak.

[Fabrizio Romano]

Modric isim olarak belki öyle hissettirmiyor ama Zidane gibi, Figo gibi bir adam ya. Efsane bir herif bence. Kroos'u bilemem ama onu bırakmak istemeyebilir.

Kross 1 sezon daha kalacaktır.

Modric gider bence.

Sene 2000'lerin başı, Fotomaç;

-Kross Aslan olmak üzere !
-Modric: Ben de Cimbomluyum !

Sonra her gün gazete ara dur.

Modric düştü, onu emekli edip Kroos ile 1 sene daha devam ederler. Real yaşlı topçularla senelik anlaşma yapıyor.

Modric gider ama Kroos kalir.

Modric nereye gidecek onu merak ediyorum. Amerika olabilir.

Real Madrid yönetimi gençlere yer açmak istediği için Luka Modric’e yeni sözleşme önermeyi düşünmüyor. (Relevo)

fb modric'i alır ve 38 modric, 39 dzeko, 36 tadic ile dede sırp-hırvat-boşnak üçlüsünü kurar. fb'yi de nato yönetir artık.

Veteran yaşlı ortasaha oyuncuları bizim ligde pek iş yapmaz. Keşke alabayı koparsak adamlardan

Normalde yaşlı topçu istemiyorum ama Modric şu yaşında bile gelse hayır denecek adam değil kross zaten imkansız..

Modric reise Zagreb finali yakışır. Sonra teknik direktör vs.

Kroos giderse bence Almanya yapar.

Kroos 2 sene daha kalir Real‘de ve orda birakir futbolu. Adam daha tas gibi oynuyor. Zaten Real‘in en fazla kazanan oyuncusu.

tam tersi tüm stoperlerimizin satılma ihtimali var ve ameliyat olan kaan geç dönecek
Nelsson hariç kimse gitmez gibi duruyor şuan

Zaten Alaba'nin aldığı maaş cift haneli rakam bize de fazla tuzlu gelir.

Geri
Üst Alt