Real Madrid'de Şok!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Real Madrid'in yıldız oyuncusu 4 ay sahalardan uzak kalacak.

1384335135_modric-4.jpg

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric, sol uyluğundaki sakatlık nedeniyle yaklaşık 4 ay kadar yeşil sahalardan uzak kalacak.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan ile İtalya arasında hafta sonu oynanan karşılaşma sırasında sakatlanan Modric'in sağlık durumu hakkında bilgi verildi.

Kulüp doktorları tarafında kontrolden geçirilen Modric'in sol uyluk kaslarında yırtık tespit edildiği ve sahalardan 12 ile 16 hafta arası uzak kalacağı belirtildi.

Real Madrid ile bu sezon 17 karşılaşmaya çıkan Modric, takımın ilk 11'inin değişmeyen oyuncuları arasında yer alıyor. 29 yaşındaki Hırvat oyuncunun, Real Madrid ile Barcelona arasında 22 Mart'ta oynanacak "El Clasico" ile sahalara dönmesi bekleniyor.

TRT Spor

bizim selcuku kaktiralim bunlara

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Devre arasi Cruzeiro dan Lucas Silva i alirlar orta saha icin..

Selcuk > Modric diyenlere gün dogdu. Hadi satin bakalim Selcuku Madride :D

Şaka bir yana bu herif olmadan Madrid acayip sorun yaşar. Khedira-Kroos yerini doldurabilir mi muamma.

Son düzenleme:
Adamların orta sahada çok alternatifi var Modric akıllarına bile gelmez Toni Kross , Isco , İllaramendi , Khedira yani şok mok değil bence normal ha C. Ronaldo , G. Bale dersin büyük eksik olurda Modric'ten eksik olmaz.

Isco formda baya doldurabilir yerini

~tap

Modricin eksikligini hissetmez diyenler bu sene Madridi hiç izlememiştir eminim.Ronaldodan sonra en çok katkı yapan oyuncu ortasahanın %70i tek başına.

MOdric gittiyse rmadrid göçer. takımın bel kemiği ne bale ne ronaldo nede bebekyüz. bu kadar generalin arasında modric orta sahayı tek başına toparlayan adam.

-----

"Ali Ağaoğlu'na büyük şok. Arabalarından birinin lastiği patladı" gibi bir haber...

Arabalarının %20'ine el konuldu desek daha doğru olur.
Müthiş bir oyuncu bana göre Madrid'in en önemli 3 oyuncusundan birisi.

Ben Modric anlamında demedim, Real Madrid anlamında dedim. Yani adamların bütçesi 500-600 milyon eurolarda geziniyor.
Onlar için bir futbolcu almak benim PES Ana Ligde hile programıyla yaptığımdan bile kolay. O anlamda söyledim.
Yoksa doğrudur önemlidir falan . Orası ayrı. ;)

Sistemin en önemli dişlisini kaybettiler. Haklarında hayırlısı.

Mourinhonun yaptigi belki de en iyi transfer. Önce ne kadar iyi oldugunu anlamadilar, Song ondan daha iyi diyenler bile vardi.

Hirvat Xavi oldu

Geri
Üst Alt