Real Madrid'den Pierre-Emerick Aubameyang İçin 100 Milyon Euro!

ee devam edecek işte :)

son yıllarda yolladıkları adamları ellerinde tutabilseler akar giderlerdi;

-robben-higuan-mesut-di maria..

bunların tranfer politikasını anlamak zor.

ben Hala Real Madridin Robbeni neden gönderdiğini anlamış değilim.. cok saçma Transfer politaları var gercekten..

Piyasanin iyice icine ettiler son yillarda.

Dikkat ettiyseniz konu yavaş yavaş Barcelona'nın müthiş bir takım olduğuna evriliyor.

ben Hala Real Madridin Robbeni neden gönderdiğini anlamış değilim.. cok saçma Transfer politaları var gercekten..

o sezon şampiyon olamadıkları icin faturayı futbolculara kestiler.

bu arada sneijder'i unutmusum, madrid'den gönderilen sneijder 3 sezon ucurdu inter'i.

bunlarda prof. futbol kafası yok, barca-münih gibi yönetilmiyorlar yani..

Dikkat ettiyseniz konu yavaş yavaş Barcelona'nın müthiş bir takım olduğuna evriliyor.

zaten Müthiş bir takım değil mi Barcelona ? bunu söylemek için barça sempatızanı olmaya gerek yok diye düşünüyorum.. dünya üzerinde Barça gibi futbol oynayabılen takım varsa göster ?

Barçamıza laf eden çarpılır be haksızmıyım Ümit?

zaten Müthiş bir takım değil mi Barcelona ? bunu söylemek için barça sempatızanı olmaya gerek yok diye düşünüyorum.. dünya üzerinde Barça gibi futbol oynayabılen takım varsa göster ?

Yav yemişim Barcelona'yı, Real'i... Konunun Barcelona ile alakası yok, ama ne hikmetse konu yine dönmüş dolanmış Barcelona'ya gelmiş... Sürekli yok barcelona inanılmaz müthiş bir takım, yok efendim messi uzaylı falan gına geldi artık.

Barçamıza laf eden çarpılır be haksızmıyım Ümit?

Aslında ben burada barcelona'yı savunmuyorum renktaş.. yanlış algılanıyor.. Barcelonanın oynadığı futbolu övüyorum.. ki zaten övülecek futbol oynuyorlar.. hatta futbol oynamıyorlar sanat icaat edıyorlar..

sırf muhalefet olsun diye saçma sapan yorumlar yapılıyor... yahu Futboldan bıraz anlayan adam Barcelona'nın oynadığı futboldan hoşlanır zaten.. kime ne anlatıyorsak, ne anlatsak boş

Yav yemişim Barcelona'yı, Real'i... Konunun Barcelona ile alakası yok, ama ne hikmetse konu yine dönmüş dolanmış Barcelona'ya gelmiş... Sürekli yok barcelona inanılmaz müthiş bir takım, yok efendim messi uzaylı falan gına geldi artık.

Atletico fanımısın üstat :confused: hiç yakıştıramadım

Aslında ben burada barcelona'yı savunmuyorum renktaş.. yanlış algılanıyor.. Barcelonanın oynadığı futbolu övüyorum.. ki zaten övülecek futbol oynuyorlar.. hatta futbol oynamıyorlar sanat icaat edıyorlar..

sırf muhalefet olsun diye saçma sapan yorumlar yapılıyor... yahu Futboldan bıraz anlayan adam Barcelona'nın oynadığı futboldan hoşlanır zaten.. kime ne anlatıyorsak, ne anlatsak boş

arka planı es geçmeyelim.

barca nasıl bu kadar sistemli, makine gibi oynayan takım haline geldi ??

yönetim tarzlarına şapka çıkartılır.

ne konuşalım peki renktaş ? dursun özbek'in bitmek bilmeyen rezilliklerini mi ? futbolcuların ruhsuzluklarını mı ? Basketbolda ki ödenmeyen maaşları mı ? zaten berbat bir sezon geçiriyoruz bırakında istediğimiz gibi konuşalım

Sorun Barca'nin övülmesi degil ki zaten, sorun nerede Real konusu varsa senin o konuya dalip hemen Barcelona'yi isin icine karistirman.

Burada Real'in transfer isteginin konusu var ama yine de isin icine Barcelona katiliyor hemen. Tamam anladik Barcelona'yi seviyorsun, ama bir süre sonra antipatik oluyor her konuda Barcelona da Barcelona Messi de Messi diye yazilmasi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt