Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
son 10 Yıldır yiyor zaten![]()
ee devam edecek işte

son yıllarda yolladıkları adamları ellerinde tutabilseler akar giderlerdi;
-robben-higuan-mesut-di maria..
bunların tranfer politikasını anlamak zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 10 Yıldır yiyor zaten![]()
ee devam edecek işte
son yıllarda yolladıkları adamları ellerinde tutabilseler akar giderlerdi;
-robben-higuan-mesut-di maria..
bunların tranfer politikasını anlamak zor.
ben Hala Real Madridin Robbeni neden gönderdiğini anlamış değilim.. cok saçma Transfer politaları var gercekten..
Dikkat ettiyseniz konu yavaş yavaş Barcelona'nın müthiş bir takım olduğuna evriliyor.
Dikkat ettiyseniz konu yavaş yavaş Barcelona'nın müthiş bir takım olduğuna evriliyor.
zaten Müthiş bir takım değil mi Barcelona ? bunu söylemek için barça sempatızanı olmaya gerek yok diye düşünüyorum.. dünya üzerinde Barça gibi futbol oynayabılen takım varsa göster ?
Fransa da oynuyordu nerden cikti Hollanda?Amrabatı aldığımız sene bu adam hollanda da oynuyordu istemiştik sanırım acaba amrabata verdiğimiz kadar para teklif ettik mi? Yanlışda hatırlıyor olabilirim
Barçamıza laf eden çarpılır be haksızmıyım Ümit?
Ayrica Real in transfer yasagi var nasil alacaklarmis bu mal Gazete bunu bilmiyormu![]()
Yav yemişim Barcelona'yı, Real'i... Konunun Barcelona ile alakası yok, ama ne hikmetse konu yine dönmüş dolanmış Barcelona'ya gelmiş... Sürekli yok barcelona inanılmaz müthiş bir takım, yok efendim messi uzaylı falan gına geldi artık.
Aslında ben burada barcelona'yı savunmuyorum renktaş.. yanlış algılanıyor.. Barcelonanın oynadığı futbolu övüyorum.. ki zaten övülecek futbol oynuyorlar.. hatta futbol oynamıyorlar sanat icaat edıyorlar..
sırf muhalefet olsun diye saçma sapan yorumlar yapılıyor... yahu Futboldan bıraz anlayan adam Barcelona'nın oynadığı futboldan hoşlanır zaten.. kime ne anlatıyorsak, ne anlatsak boş
Yav yemişim Barcelona'yı, Real'i... Konunun Barcelona ile alakası yok, ama ne hikmetse konu yine dönmüş dolanmış Barcelona'ya gelmiş... Sürekli yok barcelona inanılmaz müthiş bir takım, yok efendim messi uzaylı falan gına geldi artık.
Koy 50 milyon euro daha üstüne Agueroyu al ,haksızmıyım Alper reyiz?