Real Madrid’e Çılgın Teklif!

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Cola Cola, Bernabeu Stadı’na ismini vermek için yıllık 80 milyon euro teklif etti.

İspanya’nın Real Madrid kulübü stadı Santiago Bernabeu’ya sponsor arayışlarını sürdürüyor. Uzunca bir süre Microsoft ile görüşen İspanyol idarecilere son olarak dev bir teklif daha geldi.

Mundo Deportivo’nun haberine göre, Coca Cola, stada ismini vermek için yıllık 80 milyonlık bir teklifte bulundu. Real Madrid Başkanı Florentina Perez’in bu teklifi duyunca Microsoft ile olan görüşmelerini ertelediği kaydedildi. Bilişim devinin teklifi 50 milyon euro düzeyindeydi.

Real Madrid yönetiminin şirketin yöneticileriyle yakın zamanda bir toplantı yapacağı ve konuyu detaylı oalrak görüşeceği ifade edildi.

amkspor

ben anlamıyorum ne yapcan o kadar para veripte

sen zaten dünya devisin

Olurmu canıııım bu neki fenere yarım milyar dolar teklif ettiler deyilmi ama şeyikırık şükrü saracacoğluna isim hakkı için.

Kara para akliyorlar.

Kaynak: AMKSpor

Hem Madrid onu yapacagini sanmiyorum, Coca Cola Bernabeu ne saçma isim olur.

Birak Microsoft Bernabeu olsun, en azindan karizma var.

Coca Cola gelsin bize sponsor olsun . Hatta bizim stadın adına da sponsor olsun . Coca Cola Arena ne güzel olur :D

düşünecek nesi var len kabul edin direk yemişim isim uyumsuzluğunu paraya bak sen :D

ben anlamıyorum ne yapcan o kadar para veripte

sen zaten dünya devisin

Muhakkak vardır bir pazarlama politikaları. Adamlar dünya devi ama her bölgeye hakim değiller. Mesela Türkiye'ye %92 civarında bir oranla hakimler ama Orta Doğu'da durum tamamen ters. Orada %90 civarında bir oranla Pepsi hakim. İspanya'daki durumu bilemem ama bu kadar büyük bütçeler ayırıyorlarsa Pepsi'yle ciddi bir çekişme içinde olabilirler.

Şimdi Madrid'in stadına Coca Cola adını verseler sadece stadyumun ismi söylenirkenki çağrışımdan bile bir dünya insanı yanlarına çekerler. Bizim nasıl dilimize Türk Telekom dolandı, Aslantepe demeyi bile unuttuk, bu da onun gibi işte.

Reklam giderlerini vergiden dusuyorlar diye biliyorum ben ya tamamini ya buyuk bir kismini .

Coca Cola niye fenerin stada sponsor olmiyor?

Sahi fener'in sahaya Gazprom fln talipti ne oldu o iş? Her zamanki gibi medya göz boyamacasıydı muhtemelen.

Buyuk baskan perez

Coca cola veya Google'ın bize forma sponsoru olmasını her zaman istemişimdir.

Yazı stilleri (logo) çok güzel.

Geri
Üst Alt