Real Madrid'in Yeni Forma Sponsoru Kim Olacak?

Seni Galatasaraylı bilirdik biz.

Bizim sponsor anlasmasi uzun süreli 2024'e kadardi herhalde yanlis hatirlamiyorsam. Bence Nike formalari daha güzel zaten.

Ama Adidas da yani bir alman firmasi olarak alman kulübü Gladbach'a da bir kiyak yapabilir. Hep Bayern hep Bayern olmaz yani :D

Bizim sponsor anlasmasi uzun süreli 2024'e kadardi herhalde yanlis hatirlamiyorsam. Bence Nike formalari daha güzel zaten.

Ama Adidas da yani bir alman firmasi olarak alman kulübü Gladbach'a da bir kiyak yapabilir. Hep Bayern hep Bayern olmaz yani :D

Adidas Bayern'in hissedarı aynı zamanda, %8.3 hissesine sahip (Allianz ve Audi de aynı miktarda hisselere sahipler). Ne kadar forma satacağına bağlı, Bayern forma satışlarında dünyada 5. sırada, 2015'te 1.5 milyon forma satmışlar. Gladbach'ın ne kadar satıyor bilmiyorum.

abidas.jpg

nixe_434087.jpg

13eb5b6e2bdf47081e532007d48b3968.jpg

Adidas Bayern'in hissedarı aynı zamanda, %8.3 hissesine sahip (Allianz ve Audi de aynı miktarda hisselere sahipler). Ne kadar forma satacağına bağlı, Bayern forma satışlarında dünyada 5. sırada, 2015'te 1.5 milyon forma satmışlar. Gladbach'ın ne kadar satıyor bilmiyorum.

Kappa ile 2020'de bitiyor sözlesme.

Acikcasi forma satisina göre sponsorluk yaptiklarini düsünmüyorum Bayern disindaki Alman takimlarini düsünürsek. Ayroca Gladbach'a karsi kac yildir hizla artan bir ilgi var Almanya'da. Forma satislari benim bildigim kadariyla da her yil artarak ilerliyor, rakamlar yükseliyor.

Bu sezon sonunda da CL'ye katilmayi basarirsak ilgi daha da artacaktir. Under Armour markasi sponsorluk teklifinde bulundu diye iddialar vardi bir aralar ama arkasi gelmedi.

hello kitty

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sponsorların verdiği paralar artıyor ama takımların giderleri daha hızlı artıyor.onca başarı yakalamış barça bütçesinde fazla vermekte zorlanıyor,futbol artık sadece futbol olmaktan çıktı.hep beraber muhasebe hesabı yapıyoruz burada

Geri
Üst Alt