real sociedad'ın 2002-2003 sezonu kadrosu

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
realsociedad.jpg

Şüphesiz ki, efsane bir kadroydu. Şampiyonluğu 2 puan farkla Real Madrid'e kaptırdıkları zaman kahrolmuştum.
O zamanlar çocuk sayılırdım. Sırf Nihat oynuyor diye her hafta babamla delice izlerdik Sociedad maçlarını. Tayfun Korkut da arada oyuna girer ve son derece kaliteden yoksun, basit goller atardı. Genelde boş kaleye falan. Ne günlerdi be. O sezon Real Madrid orijinal Ronaldo'yu transfer etmeseydi, belki de şampiyon Sociedad olacaktı. Çünkü Ronaldo afedersiniz de hayvan gibi şii yapıyordu o dönemlerde.
Futbolun çok daha kaliteli olduğu yıllardı o zamanlar. Çünkü Sociedad, Deportivo, Alaves, Bayer Leverkusen gibi mütevazi takımlar da başarılı olabiliyordu. Şampiyonlar Ligi'nde artık göremediğimiz Milan, Liverpool, Valencia gibi efsaneler vardı. O yılları ve takımları özlüyorum.
Neyse lan çok duygusala bağlamayalım. :D Kısacası güzel yıllardır.

Karpin adamin dibidir.

Bahsettiğin dönemde sanki Liverpool ortalıkta yoktu gibi düşünüyorum.

Bahsettiğin dönemde sanki Liverpool ortalıkta yoktu gibi düşünüyorum.

Liverpool 2001 yılında UEFA kupasını kazandı. Yani o dönemlerde de çok güçlüydü.
Bahsettiğim dönemi sadece 2002-2003 senesini baz alarak söylemedim. Genel olarak 2000'li yılların başlarını kastettim.

6 7 yaslarindaydim o yüzden tam olarak birebir hatirlayamiyorum ama yinede bilirim o kadroyu.

Valery Karpin favorimdir

Doğru unutmuşum. Mc Allister falan oynuyordu. Kusura bakma Aslan kardeşim bazen unutkanlık baş gösterebiliyor. :)

Karpin diyince aklıma Diego Capel geldi.Adam şu an sadece 27 yaşında ya.Ben bu adamın yaşını 35 falan bekliyordum görünce şok oldum.Adam Sabri'den falan önce vardı futbolda:asd22:

yanlış hatırlamıyorsam o dönem maçlar trt deydi ve sociedadın maçlarını herkes merakla takip ederdi. futbolcuların bi çoğu hala sima ve isim olarak hafızamda futbolun güzel olduğu zamanlardı

O yıllar Valencia'nın da Rafael Benitez'le şampiyonlukları ve kazandığı UEFA kupası var, 2 kere de CL finali oynadılar, birinde yanılmıyorsam Real'e öbüründe Bayern'e yenildiler ama CL finallerini sonradan Inter'i, birkaç yıl önce de Orduspor'u çalıştıran Cuper'le oynamışlardı. Benitez de sonradan tekrar potaya soktuğu Mascherano'lu Alonso'lu Liverpool'la Milan'a karşı 2 CL finali oynayıp birini kazanmıştı.

Güzel takımdı Valencia da Real Sociedad da. O zaman Real Sociedad, Deportivo, Bayer Leverkusen başarılı oluyordu ama şimdilerde de Dortmund, Atletico Madrid, Sevilla, Benfica filan mütevazi kadrolarla başarılı oluyor şeklinde bakılabilir.

Bayer Leverkusen gariban kulüp diil bu arada, Bayer'in (Aspirin) takımı, Efes gibi müessese takımı yani, para var aslında heriflerde, futbola o kadar harcamıyorlar ama istese Bayer yardırır aslında dünyanın en büyük ilaç şirketlerinden biri, Monsanto'yu satın almak üzereler, Monsanto hissedarları önümüzdeki ay meseleyi oylayacaklar. Canımıza okuyacaklar yani.

Son düzenleme:
kovacevic - nihat efsane ikiliydi ileride

karpin de olagan üstü topcuydu sociedad icin

bu konu bana bir zamanlarin valencia'sini hatirlatti: mendieta, claudio lopez, bir de arjantinli hocalari vardi tr'de de calismisti hatta 2000 - 2010 arasi yillar efsaneydi gercekten

Aynı zamanda, Valencia ve Deportivo'nun fırtına gibi estiği dönemdi. Atletico ve Sevilla o dönem küme düşmüştü. Maçlar TRT'de yayınlanırdı.

Hey gidi be..

kovacevic - nihat efsane ikiliydi ileride

karpin de olagan üstü topcuydu sociedad icin

bu konu bana bir zamanlarin valencia'sini hatirlatti: mendieta, claudio lopez, bir de arjantinli hocalari vardi tr'de de calismisti hatta 2000 - 2010 arasi yillar efsaneydi gercekten
Hectör cuper - ordüspor

Deportivo da cok iyiydi.

Walter Pandiani, Diego Tristan ve Roy Makaay gibi hücum gücleri vardi o zamanlar

Geri
Üst Alt