tesuf ediyorum bende ozaman. fikrim degismedi

bende guldum 2. filme ama 3 vasatti. ayni karakterden 4+ film yapacak bir vaziyet yok ortada. filmlerin sinematik bi degeri yok. o kadar malzeme varsa tv show yapsaydi zaten trde diziler min 1.5-2 saat

millet osuruktan seylere prim veriyor o yuzden trde eyvah eyvah 3 yapiliyor

BIZATIHI Sahsi fikrimdir

Zaten sinemaya giderken sanatsal bir film, Oscar'a aday bir film beklemiyoruz. Bugün sinemada tabiri caizse bir sürü entel insan vardı. Artık çevrelerinde göremedikleri bu doğal kişiliği izlemeye gelmişler. Adam tüm salonu kahkahalara boğdu. Emeğine saygı duyulmalı.

Bu ülkede her insan Recep'in tavırlarından en az 1'ini yapıyor, çamur atmaya gerek yok. Recep İvedik karakteri seviliyor.

Zaten sinemaya giderken sanatsal bir film, Oscar'a aday bir film beklemiyoruz. Bugün sinemada tabiri caizse bir sürü entel insan vardı. Artık çevrelerinde göremedikleri bu doğal kişiliği izlemeye gelmişler. Adam tüm salonu kahkahalara boğdu. Emeğine saygı duyulmalı.

Bu ülkede her insan Recep'in tavırlarından en az 1'ini yapıyor, çamur atmaya gerek yok. Recep İvedik karakteri seviliyor.

entel olduklarini nerden cikardin konustunmu insanlarla

camur atmak yada oyle insan yok falan da demedim ayrica. bu filmin para kazanmasi m sarpin bizde top oynamasi gibin bisey

dedigim gibi filim ayri bisey, ayni karakterden skec dolu 4 film yapacagina tv show yapsin. tvdeki zirvaliklara lafim yok hamdi alkanin tv programi bile vardi yhani

kerim admin hayatından zevk almıyo şu sıralar

bana öyle geliyor

abi varsa bi sorun bildir

Harikaydı. İnce esprilerde serpmiş araya iyiydi :D bi 2-3 kere daha izlerim ben bunu inşallah arayı fazla uzatmazda 5 bir an önce çıkar

Bu arada filmde fenerlilere ufakda olsa bi gönderme var :D Melonun karıköy şampiyonluğundan sonraki hareketini yapıyor :)

Bu film skecse dugun dernek ne anasini satayim skecin babasi fln

kafana bi dokunsana

elin içe geçmiyor değil mi

3077808-nah.jpg

Ben çok keyif aldım. Doğaçlamalar harikaydı. Entel dantel bakış açısı olmayan herkese tavsiye ederim.

yil 2014 daha halen recep ivedik bakip gulenler var :)

malesef beni Cem Yilmaz & murat cemcir ve ahmet kural 3lusunden haric pek gulduren komediyen yok ulkemizde..

Geri
Üst Alt