Espirileri heb ayni oldugundan pek fazla gulmedim bu bolumde.

Beni bitiren 2 bolum idi. Cok gulmustum.

Bugün izledim. Diğer üç filme göre de daha başarılı buldum, epey güldüren sahneler oldu.

bekelemedigim Kadar kötü buldum, tahmin etmezdim bukadar zevksiz bir film olacagini, hele bir sahne vardi millet ailesiyle falan gidiyor

recep elinde sislik vardi yanindaki adama eline isettirdi cok sacmalamis bu filimde, ben genel olarak recepe cok gülen birisiydim severek takip ederdim, sasirtti beni.

bizim bi arkadaş diyo

1 aylık gülme kotamı doldurdum

filmden çıkınca bu lafına güldüm

bekelemedigim Kadar kötü buldum, tahmin etmezdim bukadar zevksiz bir film olacagini, hele bir sahne vardi millet ailesiyle falan gidiyor

recep elinde sislik vardi yanindaki adama eline isettirdi cok sacmalamis bu filimde, ben genel olarak recepe cok gülen birisiydim severek takip ederdim, sasirtti beni.

Ne var olum eline iserse adamlar sex yapiyor filmlerde .s

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözlerimden yaş kaldı güldük eğlendik stres attık chelsea maçının üzüntüsünü aldı iyi geldi cok buyuk beklentilerle gitmesseniz ve vodafone freezone gibi kampanyalarla giderseniz paranın hakkını baya verio:D

Şahan'ı severim iyi bir GS'lı. Recep İvedik serisinin en komiği serinin 2. filmiydi ama açık söylemek gerekirse son çıkan 4'ü hiç beğenmedim. Recep İvedik serisinin son filmi olur bence....

Şahan'ı severim iyi bir GS'lı. Recep İvedik serisinin en komiği serinin 2. filmiydi ama açık söylemek gerekirse son çıkan 4'ü hiç beğenmedim. Recep İvedik serisinin son filmi olur bence....

İzleyici rekoru kırıldı, beğenmene bakmazlar artık 5'te gelir.

İlk yarısı çok iyiydi ama 2.yarı olmamış. Para bulmak için zenginleri telefonla aradığı kısım, Tubitak, bankacıyla muhabbeti falan çok iyiydi epey güldüm de 2.kısımda sırf o şişman kızla dalga geçmiş. Adam İrfan'a Infantino dedi lan :D

Geri
Üst Alt