yurt disindaki disney+ lara gelmemis galiba. ben bulamadim

Gelmeyecek de zaten. Disneyplus TV uygulamasi yerel oluyor maalesef. Web'den gorebilirsin lokasyon guncelletirsen (ben oyle yapmisitm) tv'deki uygulama bir turlu olmuyor (samsung tv).
hay diline saglik yahu :) iki gundur acaba bende mi bir sorun var diyordum tv guncelleme mi yapmiyor diyordum , demekki sorun bizim yurt disinda olmamizmis :)

hay diline saglik yahu :) iki gundur acaba bende mi bir sorun var diyordum tv guncelleme mi yapmiyor diyordum , demekki sorun bizim yurt disinda olmamizmis :)

Aynen. Disney ile ben baya ugrastim yardimci oldular sag olsunlar. Ingiltere'den bir calisan tekniker ile baktik.. Web'de sorun cozuluyor ama TV'de ne yapsalarda olmadi. Samsung App kendi kendini ya resetliyor ya da IP bazli calistigi icin ne yapsanda cozulmuyor. Belki TV'ye VPN yuklersen ve TR'ye yonlendirirsen sorun cozulebilir ben denemedim acikcasi. Airplay ile web'den cozuyorum gerektiginde.

Film bastan sona kadar siyasi göndermelerden ibaret

Bu yüzden galiba sinema yerine disney+ e satmis

İzledim

Birkaç siyasi gönderme dışında beğenmedim

Yavan geldi

Komedi filmi olarak değilde günümüz Türkiyesi olarak bakınca sonunda güldürmüyor ağlatıyor. Ben beğendim.

Geri
Üst Alt