Gurbetciler genelde seviyor, ilginc bi detay.

1 guzeldi, yeniydi. 2 fena degildi. 3'u begenmedim. 4'e belki gulerim diye arkadaslarla gittim, o ortamda bile gulemedim. Dandik bi film, fragmaninda gulumsedigim tek yer "nikolai" kismi oldu, gerisi kotu.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Turkiyede sinema diye birsey yok. Hep ayni tarz sakalar komediler. Ayni sanaryolar.

fragmanı bile güldürdü. bu herif ayılık rolünü güzel oynuyor. gülmemek elde değil. sinemada izlenmeli

Tipik bir cahil Alamancı işte nolacak :D

Bu arada seni bulmuşken birşey soracağım. Hamburg'un yönetimden mi ne biri ortadan kaybolmuştu bulundu mu adam?
Türk filmleri genel olarak berbat olm. Dizileri de öyle

Malesef bulunamadi daha

*taptap*

Ne alaka lan
Hamburgda yasayan birine sormayacakta kime soracak ag

*taptap*

Sen Hamburg'tan taşınmadın mı yahu? Okul muhabbetine falan? O yüzden dedim.

Ayrıca bende a yok, y var r'taş. Çift r ile.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Argo vs. diyenler Cem Yılmaz filmlerinde de küfür oluyor, hatta yeşilcam filmlerinde "tecavüz" sahneleri,filmi bile vardı. Amerikan filmlerinde küfür edilince "lanet olsun" yazıyor diye olmuyor mu sanıyorsunuz..

4 filmini de izledim gayet komik,akıcı ve eğlenceli. Ülkede sinema ve dizi sektörü rezalet durumda. O çok doğru.

Sen Hamburg'tan taşınmadın mı yahu? Okul muhabbetine falan? O yüzden dedim.

Ayrıca bende a yok, y var r'taş. Çift r ile.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Yok yav haftada en fazla 2 3 gün yakinlarda bir sehirde okuyorum. Genelde Hamburgdayim yine. Hamburg gibi sehir terk edilir mi ula

Senin marsilyadan lensin köylerine gitmen gibi bir sey olur

*taptap*

1-2-3 ve te konu vardı aşk meşk vs katınca bir giriş gelişme sonuç olunca, araya da bu ayılık temalı esprilerle güzel filmlerdi 1-2-3 seriler..
4 te yine güldüm 2 saat eğlendim ama konu yoktu sadece survivordaki maceralar yavan bir filmdi..
sanırım bu da sadece olimpiyatlardaki komik yarışlardan ibaret bir film gibi..
senaryo desteği almalı şahan kendi yazıp kendi yönetince tıkandı gitti..

Süper kahraman adı altında zirzopça şeyler sunup beyin yıkayan filmler yerine herkesi yerli kahramanımız recepi izlemeye davet ediyorum

tapa
a
l
k

Süper kahraman adı altında zirzopça şeyler sunup beyin yıkayan filmler yerine herkesi yerli kahramanımız recepi izlemeye davet ediyorum

tapa
a
l
k

recep.bmp

Hadi ya vizyona girdi bir de insanlar yine gitti mi izlemeye.

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

1-2-3 ve te konu vardı aşk meşk vs katınca bir giriş gelişme sonuç olunca, araya da bu ayılık temalı esprilerle güzel filmlerdi 1-2-3 seriler..
4 te yine güldüm 2 saat eğlendim ama konu yoktu sadece survivordaki maceralar yavan bir filmdi..
sanırım bu da sadece olimpiyatlardaki komik yarışlardan ibaret bir film gibi..
senaryo desteği almalı şahan kendi yazıp kendi yönetince tıkandı gitti..

katılıyorum. haftasonu izledim senaryo zorlama olmuş. Abarttıkça abartmış olimpiyat yarışlarını. Sonra o şekilde bir ciddiyet beklemeden izledim. Güldüm mü güldüm.

böyle filmlere gerek yok ki acin bakin haberleri Aziz silivriyi karistirmis. Olgun Peker gibi adamlar yapilan sikeler bu ülkede aklandi baska komediye gerek yok.

Geri
Üst Alt