her sinemada en az 5 salonda oynuyor şuan deli gibi gidiyor insanlar gerçi başka filmde yok şuan gişede john wickle bu.

receb ile deadpool arasında ben bir fark göremiyorum aga onu beğeniyorsan bunu eleştirmeyeceksin aynı mantık ikiside trolleme film.

her sinemada en az 5 salonda oynuyor şuan deli gibi gidiyor insanlar gerçi başka filmde yok şuan gişede john wickle bu.

receb ile deadpool arasında ben bir fark göremiyorum aga onu beğeniyorsan bunu eleştirmeyeceksin aynı mantık ikiside trolleme film.

SILENCE gelecekti scorsese filimi
recep 5 icin ertelediler bu da konuya nokta koymustur umarimki

Halka inmeyi bileceksin diye bir argüman vardır siyasette. Sinema için de çok kullanılır.

Siyasette geçerliliği tartışılır ama sanatta kesinlikle çok vahim bir yöntemdir. Şahan Gökbakar halka tam anlamıyla inen hatta halkı daha aşağılara çeken bir üslup kullanıyor filmlerinde. Bu tip eserler toplumun gelişimine darbe vurur.

Benim Recep İvedik filmine eleştirim daha çok dağıtım politikası yönünden oluyor. Şahan Gökbakar filmi yapmış. Olabilir. Ancak 8 salonlu sinemanın 6 salonunda yayınlamak sinemayı kültürel etkinlikten çıkarıp ticari bir amaca yönlendirir.

Modern sinemanın en değerli yönetmeni Martin Scorsese'nin Silence filmi Türkiye'de yayınlayacak salon bulunamadığı için vizyon tarihi ertelendi. Ayrıca bir çok filmi de 3 büyük şehir dışında izlemeniz imkansız. Yaşadığım şehirde büyük 4 sinema; toplam 30 salon var ve hepsinde aynı filmler. Üşenmeden saydım 5 farklı film var salonlarda.

Vahim!

Dağıtımcılığını Mars Grup'un üstlendiği Recep İvedik 5, dört günde yaklaşık 1.9 milyon izlenerek tüm zamanların en iyi tek gün rekorunu kırdı. Filmin gişe hasılatı, toplam 23 milyon 69 bin 499 lira olarak belirlendi.

Yuuuuh :D

Yuh.4 günde 1.9 milyon kişi izlemiş.Rekor kırdı yine.8 milyonu bulacak bu sefer.

Son düzenleme:
Adam milyoner olacak bu filmler sayesinde :D

16e0e94d08e1f3ba5710e321253a581b.jpg

Gittik bilet bulamadık döndük yav.

[IGM]BQu4q8Uh0qd[/IGM]

'' Şahan Gökbakar adamdır. ''

Zeki Şentürk

Gittikçe berbatlaşıyor seriler. Beklentiyi yüksek tuttum sanırım fazla beğenmedim.
Edit: hikaye yok, konu yok.

Son düzenleme:
''Martin Scorsese'in hayalim dediği ve uzun uğraşlar sonucu çektiği 'Silence' filmi Türkiye'de salon bulamadı. 17 Şubat'ta vizyona girecek olan film, şu anda vizyonda olan Recep İvedik 5'in tüm salonları doldurması sebebiyle ertelendi.''
:red:

Izlemeyecegim, en azindan sinemaya gitmem bunun icin. En son 2'yi sinemada izlemistim.

Ama kardeslerim haftaya gidecek sinemaya, Almanya da bile bayagi cabuk satilmis biletler.

Bu haftasonu Hamburg'da hep doluydu sinemalar, aksam gidicem ben arkadaslarla

''Martin Scorsese'in hayalim dediği ve uzun uğraşlar sonucu çektiği 'Silence' filmi Türkiye'de salon bulamadı. 17 Şubat'ta vizyona girecek olan film, şu anda vizyonda olan Recep İvedik 5'in tüm salonları doldurması sebebiyle ertelendi.''

yav hacı iyi hoş da 2 tane rahibin japonyada Hristiyanlığı yayma çabasından türk halkına ne :D

vay anasını iki milyon kişi. recep i. karakteri sözde modern zamanın şaban karakteri olmuş demekki.

Bence normal. Arz ve talep.

Bu filme olan ilgi Recep Ivedik'e olan ilgi ile orantili 100 de 1'dir herhalde.

Geri
Üst Alt