Recep Özkan: ''Fenerist hesabı Volkan Demirel'e ait''

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Recep Özcan @RecepOzcann · 26 dk.26 dakika önce

1-78.0000 TAKİPCİSİ OLAN ''FENERİST'',SADECE 84 KİŞİYİ TAKİP EDİYOR.TAKİP ETTİKLERİNİN ÇOĞUNLUĞU ESKİ YENİ FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARIMIZ.

Recep Özcan @RecepOzcann · 22 dk.22 dakika önce

2-TAKİP ETMEDİĞİ BİR FUTBOLCUMUZ VAR ! (Bu gün itibarı ile)ACABA NEDEN ?AKLIN KADAR YAŞA DESEK,ŞIP DİYE ÖLECEK,TABİİ Kİ ONDAN :))

Recep Özcan @RecepOzcann · 21 dk.21 dakika önce

3-SİZLER TWEETER DA KENDİ KENDİNİZİ TAKİP EDEBİLİRMİSİNİZ?TABİİ Kİ HAYIR !BU TOSUN ÖNCE ORADA AÇIĞA DÜŞTÜ....

Recep Özcan @RecepOzcann · 19 dk.19 dakika önce

4-LÜTFEN BAKIN BAKALIM;BU HESAPTA LUGANO DAHİL,ESKİ YENİFUTBOLCULAR TAKİP EDİLİYOR ANCAK KİM TAKİP EDİLMİYOR ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 18 dk.18 dakika önce

BU FENERİST HER FUTBOLCUMUZU TAKİP EDİYORDA;MİLLİ MEDARI İFTİHARIMIZ(!)KALECİTİ NEDEN TAKİP ETMİYOR?SEVMİYOR MU ONU ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 14 dk.14 dakika önce

5-BU TWEETTER SİSTEMİNDE,KENDİ KENDİNİZİ TAKİP EDEMEYECEĞİNİZE GÖRE;....???KENDİNİ TAKİP EDEMEYEN KİM ?

Recep Özcan @RecepOzcann · 10 dk.10 dakika önce

BUNU ÇÖZEMEYEN ARKADAŞLARA SİTEM EDERİM :))

Recep Özcan @RecepOzcann · 6 dk.6 dakika önce

6-BU HESAP;İKİ AYRI IP nosundan KULLANILMAKTADIR
BİRİ KENDİSİNİ TAKİP EDEMEYEN BİR KALECİ.DİĞERİDE ONUN ASİSTANLIĞINI YAPAN BİR MUHARRİR(!)

yesin kudursun kendini sanal alemde ayı :)

Baktım Volkan'ı takip ediyor o hesap.Bence yalan söylüyor.

Ya o olsa nolacak. Kafayi yedi millet iyice.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatım boyunca böyle bir pislik kaleci görmedim.Bunun yanında çubuklu tosun ve boynuzlu sütten çıkmış ak kaşık gibi.

Vallahi billahi şaşirmam. 12 numara org twitter hesabinida Mahmut uslu kullaniyordur.

Bizene abi ? 10 milyonmu 20milyonmu neyse artık, fenerlilerin topu şu dakika geberse kılımı kıpırdatmam.

Geri
Üst Alt