Recep Uçar: "En çok gol atan, en çok şut çeken, en kısa sürede topu kazanan takımla oynayacağız"

Bunlar yanlislikla gol atarsa, gol iptal olsun hoca der gibi geliyor.

trabzon adana ve beşiktaş maçlarından kesin puan kaybı bekliyordum şimdiye kadar. beşiktaşı gördükten sonra gereksiz puan kaybı beklediğimi fark ettim ama diğer 2 maç şaşırtmadı. bu maçtan da kayseriden mutlaka puan bekliyorum. bu açıklamaları falan yine de ciddiye almıyorum şimdilik. kayseri ligin şu an en formda takımlardan biri. evlerinde bizden de puan çaldılar. fenerden de puan çalarlarsa derbiye çok çok keyifli giricez.

Sivas maçı öncesi aynı açıklamalar yapılmıştı, sıfır mücadele ile fark yemişlerdi. Resmen organize işler dönüyor.

Akşam alınacak yenilgiye şimdiden yol yapıyor adam, o çok övdüğün takım danimarkanın orta sıra takımından 6 tane de gol yedi, o maçı da tahlil ettin mi sayın hocam

servet olsa anlarımda bu adam geçen seneden beri gördügümüz kadarıyla karakterli bir adam dandik ümraniye ile hatırlayın bu mallara kök söktürmüştü hakem dogramasa 1 puan almıştı rahat

Yunanistan Ligi'nde mücadele etsek bu kadar taraflı olmazlardi. Ligimizde kanı bozuk sayısı çok fazla

İlk 10 dkda gol yemezlerse kar sayarım. Yeter ulan her gelen yatmaya çıkıyor

Çakallar sizi. Leş kargaları. Zaten biliyordukta bize yine de resmi bir spoiler vermiş aklınca.

Hayır.

Hakemlere en çok baskı yapan,
Hakemlerin en fazla kıyak geçtiği,
Anadolu takımı başkanlarının en çok yaranmaya çalıştığı,
Tff’nin en çok korktuğu,
Sağa sola enn çok parayı basan
En çirkef takımla oynayacaksınız.

son 7 macta 6 galibiyeti olan lig 3.sünün hocasina bak. maca cikmadan yenilgiyi kabul etmis
biz bu filmi palutta malutta gördük makas diye diye 3-5 yiyip geldiler.
sivasin hocasi umarim yenilginin acisini bizden cikarmazlar diyip 4 yedi. penaltisi verilmedi, ses etmedi.

Geri
Üst Alt