red bull salzburg

İsim: Roger Schmidt

Yaş.: 47 Yaşında

Uyruk: Almanya

Şu çok önemli alman disiplini hacı.

Bizede nerede içi geçmiş adam var o geliyor.

Bi adam gibi yabancı hoca göremeden ölücem.

Çok yalan bi ligleri var.Fenerden üç tane yediklerinide unutmayalım.

Malum maçlarda Fener'den çok daha iyi oynamış , güçlü sponsorlu , proje takımı.

Bayern'e de 3 atmışlıkları var , hazırlık maçı olsa da.

Basel'e kaybettikleri maçı izlemedim ama kalenin içi hariç her yere şut çektikleri söyleniyordu.

Tipik bir ev sahibi takımı . Deplasmanlarda çok fazla etkili değiller . Ama şu bir gerçek ki iyi hücumcuları var . Fenerbahçe maçında belkide 4-5'i bulabileceği bir maçta kendi sahalarında 90+5'ta yedikleri penaltı golüyle 1-1 berabere kaldılar .

Tipik bir ev sahibi takımı . Deplasmanlarda çok fazla etkili değiller . Ama şu bir gerçek ki iyi hücumcuları var . Fenerbahçe maçında belkide 4-5'i bulabileceği bir maçta kendi sahalarında 90+5'ta yedikleri penaltı golüyle 1-1 berabere kaldılar .

Ajax maçını izlemedin herhalde.

Bu adamlar kontra'ya çıkan en iyi takımlardan biri ve bizim eskiden yaptığımız pres gözledim, ajax üç gol yemesine rağmen kendi sahasında daha fazla gol yemedikleri için seviniyordu.

Basel'e karşı da deplasmanda çok gol kaçırdılar ve maç 0-0'a bitti, sonra kendi sahalarında Bural vari goller kaçırınca basel kornerden iki gol attı ve elendiler.

Ajax maçını izlemedin herhalde.

Bu adamlar kontra'ya çıkan en iyi takımlardan biri ve bizim eskiden yaptığımız pres gözledim, ajax üç gol yemesine rağmen kendi sahasında daha fazla gol yemedikleri için seviniyordu.

Basel'e karşı da deplasmanda çok gol kaçırdılar ve maç 0-0'a bitti, sonra kendi sahalarında Bural vari goller kaçırınca basel kornerden iki gol attı ve elendiler.

İstisna diyelim o maçlara :)

9 kişi kalan Azeri kardeşlerimize kaybetmişlerdir :D Karabağ için de iyi takım deniliyordu gerçi.Şahsen CL'den elenmesini isterim Salzburg'un.Bize ters gelebilir.

Elendiler iyi oldu.Malmö'yu tercih ederim Salzburga.Gerçi dağılmış herhalde takım.Bir de yeni tdleri de Adolf Hütter'di galiba :D

Enock Mwepu diye genç bir oyuncuları var alt takımlarında oynuyor sanırım , u20 dkda da başarılı olmuş merkez orta saha .
Mane-Naby Keita gibi mevki farketmeksizin dinamik oyuncular yetiştiren kulube dikkat edilmeli.
9e5c345d88ae683ce1c3625ba0821014.jpeg

Enock Mwepu diye genç bir oyuncuları var alt takımlarında oynuyor sanırım , u20 dkda da başarılı olmuş merkez orta saha .
Mane-Naby Keita gibi mevki farketmeksizin dinamik oyuncular yetiştiren kulube dikkat edilmeli.
9e5c345d88ae683ce1c3625ba0821014.jpeg

adamın tipi ben topçuyum diye bağırıyo

alalım

türk futbolunun selameti icin kesinlikle uefa avrupa ligi'ne veda etmesi gereken kulüp.

Geri
Üst Alt