Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
umut gülün sarı üyeliği h.o diyebilir miyizYok, senin kullanıcına girmediği sürece farketmez bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umut gülün sarı üyeliği h.o diyebilir miyizYok, senin kullanıcına girmediği sürece farketmez bile.
Üzücü olacak ama diyebiliriz.umut gülün sarı üyeliği h.o diyebilir miyiz
daha çokmuş bitmesineStory modu %40 bitirdim, şahane 1 oyun. Online'a giriş yapıp ortalığı talan etme niyetindeyim.
İyi oynadım lan yine, çok detay var ama bir Gta sever olarak çok sevdim oyunu. Hızlı alıştım o da var.daha çokmuş bitmesine
benim oyun bittiğinde %80den fazlaydı ki o dandik görevlerin hiçbirini yapmadım yok çiçek bul yok hayvan öldür vsİyi oynadım lan yine, çok detay var ama bir Gta sever olarak çok sevdim oyunu. Hızlı alıştım o da var.
Kesinlikle ya. Avcılık ve bitki işiyle ben de henüz uğraşmadım.benim oyun bittiğinde %80den fazlaydı ki o dandik görevlerin hiçbirini yapmadım yok çiçek bul yok hayvan öldür vs
şaheser diyebilir miyiz
hikayesi aşırı iyiKesinlikle ya. Avcılık ve bitki işiyle ben de henüz uğraşmadım.
300 kagıt vermeye değer mi üstad?Kesinlikle ya. Avcılık ve bitki işiyle ben de henüz uğraşmadım.
Kardeşlikten ya da ikinci el kovala derim, şu an fiyatı yine 400 üstüne çıktı zaten.300 kagıt vermeye değer mi üstad?

RDR2 için GTA 6 hazırlığı ve onun motorunu kullanıyor diyorlar abi, GTA 6 nasıl bir şaheser olacak merak içindeyim.Gta 6 öncesinde rdr 2'ye single player dlc'si gelebilirmiş geçen böyle bir şey okudum. İlk oyunun bittiği yerden itibaren veya 2. oyunun başlangıcından önceki bir zaman diliminden 15-20 saatlik dlc hikayesi çıkabilir sanki.
beraber görev yaptıkların hariç gördüğünü indirebiliyonOnline oynayan var mı? Diğer oyuncuları rastgele öldürebiliyor muyuz yaw Kızılderili stili yapmış bir grup tarafından harcandım atımı tımarlarken
İyiymiş hile falan yoksaberaber görev yaptıkların hariç gördüğünü indirebiliyon
PC tarafında oynuyorsan hile çok. Konsolda zaten 3. parti yazılım kullanamayacakları için hile yok.İyiymiş hile falan yoksa
PC tarafında oynuyorsan hile çok. Konsolda zaten 3. parti yazılım kullanamayacakları için hile yok.
50-60 fps göz kanatıcı geliyor ama artık pcden sonraİşte bu yüzden konsol.