- 21 Ocak 2010
- 72.810
- 51.239
- 5.003
:red::red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videoda olan elamanlari hayal gücünüze göre yerleştirme yapabilirsiniz. Mesela ihtilal sart diyen @Rahmi Y. Aslan ganyotcu oldu bende![]()
Müdahale edenler kimlerdir
evet üstat yönetimin işi gücü yok bu gereksiz konuyu konuşacak!GSCİMBOM yonetımı bu konuyu gorusmek ıcın kapalı oturumda 21.30 da toplanacaktır
toplantıya icab etmek zorunludurevet üstat yönetimin işi gücü yok bu gereksiz konuyu konuşacak!
yersen!!!
Tarafim adina vekaleten Keramettin'in katilmasina izin veriyorum, haberiniz olsuntoplantıya icab etmek zorunludur
Tamam kardesım senın gorusun nedır bu konuda onuda degerlendırmeye alalımTarafim adina vekaleten Keramettin'in katilmasina izin veriyorum, haberiniz olsun
@Keramettin TANRIVERDİTarafim adina vekaleten Keramettin'in katilmasina izin veriyorum, haberiniz olsun
Karsilik verilemeyen (alinti hakki dogurmayan) bir tepki olarak olumsuz bir ifadenin eklenmesi kabul edilemez.Tamam kardesım senın gorusun nedır bu konuda onuda degerlendırmeye alalım
keramettin toplantiya katilamaz.Tarafim adina vekaleten Keramettin'in katilmasina izin veriyorum, haberiniz olsun
Kadikoy maglubiyeti sonrasi emre bol sendromu demek hakeramettin toplantiya katilamaz.
mahir gittiginden beri odasina kapandi yemege bile cikmiyor adam.