Refik Y. Akkülah'ı Döndürme Başlığı

Beyler bitanede hayri cund u foruma döndürme başlığı açalım

Hayri Cundun en sevdiğim üyelerden biri olduğu doğrudur
Epeydir görünmüyor piyasada
96-2000 döneminde aktif biri olduğu için kendisine feto yakıştırılması yapılıyor.Alakası yok bence
Geri dönmeli..

Hesaplaşmamız gereken bir konu var. Hesabımızı görelim ondan sonra tekrar gidebilirsin Sayın Akkülah!

Refik forumdan ayrılmadan önce vasiyet olarak senle uğraşma görevini bana bırakmıştı, aslında her şeyin sebebi budur.

Refik forumdan ayrılmadan önce vasiyet olarak senle uğraşma görevini bana bırakmıştı, aslında her şeyin sebebi budur.

Belliydi. Senin bu kadar ileri gittiğine inanamıyordum zaten. Bu sebeple sana barış çubuğunu uzatıyorum. Eskisi gibi seviyeli, İngiltere Ligi'ni konuştuğumuz günlere dönelim. Akkülah Bey geldiği zaman ona gerekli dersi veririm!

Belliydi. Senin bu kadar ileri gittiğine inanamıyordum zaten. Bu sebeple sana barış çubuğunu uzatıyorum. Eskisi gibi seviyeli, İngiltere Ligi'ni konuştuğumuz günlere dönelim. Akkülah Bey geldiği zaman ona gerekli dersi veririm!
Reddedildi.

Roportajlar devam edecek mi

Görün sevgili GSC. Ortamı geren, olay çıkaran, huzursuzluk çıkaran kim görün!

Refikle yaptığımız istişarelerde senin gergin, asabi ve nankör biri olduğun yönünde karar kılmıştık ve bunu yüzüne vurmaya karar verdik, sen de yaptıklarınla bizi haksız çıkarmadın sağol.

Refikle yaptığımız istişarelerde senin gergin, asabi ve nankör biri olduğun yönünde karar kılmıştık ve bunu yüzüne vurmaya karar verdik, sen de yaptıklarınla bizi haksız çıkarmadın sağol.

Nankör mü! Bana yapılan kötülükleri unuturum sadece. İyilikleri unutmam! Lafı üzerime alınmıyorum.

Siranin bir gun bana gelmeyecegini bilsem de heyecanla beklemekteyim.

Yusufçuğum söyleşi yapmaktan keyif alacağım ve insanların o söyleşiyi keyifle okuyacağı kişisin. Reytingin hayli yüksek o yüzden hemen harcamak istemiyorum seni ;)

Yusufçuğum söyleşi yapmaktan keyif alacağım ve insanların o söyleşiyi keyifle okuyacağı kişisin. Reytingin hayli yüksek o yüzden hemen harcamak istemiyorum seni ;)
Puahahaha kiz erkek farketmiyor hep ayni seyleri duyuyorum.
Kardesim benim kiymetimi benim isterken bilin sonraya birakmayin

Şaka bir yana eline saglik simdiden

Geri dönmelidir. Refik Akkülah bu forumun değerlerinden biridir. Forumu forum yapanlar da değerleridir.

Geri
Üst Alt