- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Hep yapıyor bunu. Bir cezası olmalı sonuçta. Yoksa biz de uyduralım küfür görünümlü tatlı kısaltmalar.SG derken ne demek istediniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep yapıyor bunu. Bir cezası olmalı sonuçta. Yoksa biz de uyduralım küfür görünümlü tatlı kısaltmalar.SG derken ne demek istediniz
Vay vay vay, arkamdan cadi avi ha.Hep yapıyor bunu. Bir cezası olmalı sonuçta. Yoksa biz de uyduralım küfür görünümlü tatlı kısaltmalar.
Kendi gelemeyince AÖG kardeşimi yolladı.
Düşmeyeceksin birader, düşene bir tekmeyi de ben vururum.Vay vay vay, arkamdan cadi avi ha.
Haklisin, saygi duyuyor ve ceketimin dügmelerini ilikliyorum.Düşmeyeceksin birader, düşene bir tekmeyi de ben vururum.
Refik abim sevdiğimiz bir abimizdi, janti adamdı, espri yapmayı, laf sokmayı iyi bilirdi. Mesela ben bilmem.
Çok gülerdi, ben gülmem. Refik abim sevdiğimiz bir abimizdi ama likeları da bir tuhaf dağıtırdı.
Şaka bir yana refik'in nevizadede yaratıcı hakaret üretmeye çalışırken bulduğu "kulağına dürülürüm" kalıbını hala kullanırım. Ey gidi günler hayri, emir, semih, sertaç, anıl pek kimse kalmamış eskilerden.
Refik abim sevdiğimiz bir abimizdi, janti adamdı, espri yapmayı, laf sokmayı iyi bilirdi. Mesela ben bilmem.
Çok gülerdi, ben gülmem. Refik abim sevdiğimiz bir abimizdi ama likeları da bir tuhaf dağıtırdı.
Şaka bir yana refik'in nevizadede yaratıcı hakaret üretmeye çalışırken bulduğu "kulağına dürülürüm" kalıbını hala kullanırım. Ey gidi günler hayri, emir, semih, sertaç, anıl pek kimse kalmamış eskilerden.
Nevizadeyi tekrar kuralim benceRefik abim sevdiğimiz bir abimizdi, janti adamdı, espri yapmayı, laf sokmayı iyi bilirdi. Mesela ben bilmem.
refikle ne hesabın var senin yawGelsin. Hesabımızı görelim. Daha sonra da geri dönmemek üzere gidebilir. Benim açımdan bir sıkıntı yok.
Refik gibi adamlar donmeli ,Mahir gibilerinin ise yeri cezali uye forumu olmali diye dusunuyorumpek yakında.
benim mod oldugumu görürse sinirden ddos felan yapacak Kisidir
Ben sizi ve seni hiç bir zaman bırakmam <3