Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.542
- 55.759
- 4.478
simdiden h.o.hakkaten, kesin bana söver sen mod oldun diye.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdiden h.o.hakkaten, kesin bana söver sen mod oldun diye.
refikle ne hesabın var senin yaw
Refik gibi adamlar donmeli ,Mahir gibilerinin ise yeri cezali uye forumu olmali diye dusunuyorum
Şafakçığım bu posta "sen" sadece "sen"
"Mahir bir daha seni bu forumda görmek istemiyorum git bu forumdan" cevabını verirsen klavyemi alır giderim bir daha da gelmem. Cezalı üyeye düşmeye gerek yok.
Hey gidi Mustafa Kaya da bu tarz bir iddaada bulunmuş ve kaybetmişti, kimbilir şimdi nerelerde.
Sinirlisin !!!Şafakçığım bu posta "sen" sadece "sen"
"Mahir bir daha seni bu forumda görmek istemiyorum git bu forumdan" cevabını verirsen klavyemi alır giderim bir daha da gelmem. Cezalı üyeye düşmeye gerek yok.
Ben Şafak'ın mizah yaptığından eminim. Şafak gibi biri beni istemiyorsa ben zaten durmayayım burada!
Kendisi ruh hastası üye sayısının fazla olmasından memnuniyet duyar.
Elin Göztepelisi seni istese ne istemese ne, Serkan mı karar verecek senin gibi asil bir zatın forumu bırakmasına
Gozyaslarima bogulmama neden olacak bi hamle olurSıradaki adayımız @Tamer Tuna
@Mehmet Arslaner ağabey özel olarak rica etti.Gozyaslarima bogulmama neden olacak bi hamle olur
Fuatın 1 saatligine donusunu tesis etmek mumkun mu?@Mehmet Arslaner ağabey özel olarak rica etti.
Kendisi sürekli olarak @Yusuf Kara ile iletişim halindeFuat 1 saatligine donusunu tesis etmek mumkun mu?
Kendisi sürekli olarak @Yusuf Kara ile iletişim halinde
Buldum numarasini silmistim
Fuat Avniden bahsediyozFuat Ekinci'den mi bahsediyorsunuz?