Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.665
- 21.689
- 3.553
Fuat Avniden bahsediyoz
Yekta Kumanova’nın içimizde olmayışı ile ilgili hislerini öğrenmek isterim ahbap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fuat Avniden bahsediyoz
Önemli 1 üyeydi yazık olmuş.Yektanin profilini dun izledim onlayn olmuş gibi görünüyor dün ama cezali heralde keramettin tarafindan tasfiye edilmisti
ub.msji
Yektanin profilini dun izledim onlayn olmuş gibi görünüyor dün ama cezali heralde keramettin tarafindan tasfiye edilmisti
ub.msji
Onun cezası bitmiştir belkiPerke Guardiola da aranan yüzlerden.
Fuat Avniden bahsediyoz
Silivri soguktur simdiFuat Avniden bahsediyoz
Fuat Avniden bahsediyoz
Sağol aydınlattın forumu.Emin olmak istemiştim Şafak! Adamın telefonunu arıyordu Yusuf.
Eğer Fuat Ekinci ise ve eğer buradaki Fuat Ekinci beni trollemediyse adresi bu. Amacım yardımcı olmak!
Ekinci Oto Kiralama | Çorlu Oto Kiralama | Çorlu Araç Kiralama Rent A Car | Çorlu Oto Kiralama Hizmetleri | Çorlu Araç Kiralama | Çorlu Kiralık Araçlar
Mit ajanı gibisin abi bu bilgilere nasıl ulaştınEmin olmak istemiştim Şafak! Adamın telefonunu arıyordu Yusuf.
Eğer Fuat Ekinci ise ve eğer buradaki Fuat Ekinci beni trollemediyse adresi bu. Amacım yardımcı olmak!
Ekinci Oto Kiralama | Çorlu Oto Kiralama | Çorlu Araç Kiralama Rent A Car | Çorlu Oto Kiralama Hizmetleri | Çorlu Araç Kiralama | Çorlu Kiralık Araçlar
O çocuk efsaneydiAykut dasdemir iyi bir fbli forumdasimizdi
Fbli bir ergen olarak foruma sizdi. Sonrasinda kendini haxball turnuvalarında buldu, fbli oldugu ortaya cikti ve forumdan uzun sure ayrilamamisti
ub.msji
Deniz SoydanO çocuk efsaneydi
Uğur sen belki hatırlarsın; sürekli şu "" emojiyi kullanarak garip garip mesajlar atan bir arakadaş vardı ismi neydi onun?
Emin olmak istemiştim Şafak! Adamın telefonunu arıyordu Yusuf.