- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Deniz seymanO çocuk efsaneydi
Uğur sen belki hatırlarsın; sürekli şu "" emojiyi kullanarak garip garip mesajlar atan bir arakadaş vardı ismi neydi onun?
ub.msji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz seymanO çocuk efsaneydi
Uğur sen belki hatırlarsın; sürekli şu "" emojiyi kullanarak garip garip mesajlar atan bir arakadaş vardı ismi neydi onun?
Emin olmak istemiştim Şafak! Adamın telefonunu arıyordu Yusuf.
Eğer Fuat Ekinci ise ve eğer buradaki Fuat Ekinci beni trollemediyse adresi bu. Amacım yardımcı olmak!
Ekinci Oto Kiralama | Çorlu Oto Kiralama | Çorlu Araç Kiralama Rent A Car | Çorlu Oto Kiralama Hizmetleri | Çorlu Araç Kiralama | Çorlu Kiralık Araçlar
sinirli ve agresifsin mkAdam adımı sinirli agresife çıkardı ve gitti yok oldu.
Her tarafın sinirli agresif olsa ne yazar? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.Adam adımı sinirli agresife çıkardı ve gitti yok oldu.
Her tarafın sinirli agresif olsa ne yazar? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın.
sinirli ve agresifsin mk
ne diyo ki bana ulaşan bi küfür yokÖyle olsam Erman Türker'in ettiği küfürlerin alasını ederdim. Hakkımı yemeyin!
ne diyo ki bana ulaşan bi küfür yok
Cok ayip.eben diyo.
Erman küfür etmezeben diyo.
İşte budur reis eyvallah. Minik kuşum dışında herkes beni anladı.Erman küfür etmez
etse de direk kişiye etmez
varsayalım etti
Erman değildir
Geri dönmek için 1 talepte bulundu muYarına kadar bu konuyu doldurun, kendisiyle müzakerelere başlayacağım.
Geri dönmek için 1 talepte bulundu mu
@Danyal Artemis i kurban edebilirizNaz yapıyor pezevenk.
Tüm yönetimi kovup tek başına admin olursa dönermiş.