Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.662
- 21.687
- 3.553
Fed10 avatarı ile çıkıp yine Almancı’lara fısıldasa keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam ölmüş gibi konuşmayalım.Fed10 avatarı ile çıkıp yine Almancı’lara fısıldasa keşke.
şahsına taktim edilen adminlik zaten verilecektir de anlar o.Naz yapıyor pezevenk.
Tüm yönetimi kovup tek başına admin olursa dönermiş.
Muazzam olur Emrahin sari uye olmasi kulaga hos geliyorNaz yapıyor pezevenk.
Tüm yönetimi kovup tek başına admin olursa dönermiş.
Bu aralar mütemadiyen gönlümü hoş ediyorsunuz Şakrak bey, şükranlarımı sunuyorum.Muazzam olur Emrahin sari uye olmasi kulaga hos geliyor
hedef ben olmamam yukarıda mehmet 'in espriyi önce patlatmasınan kaynaklı dimiMuazzam olur Emrahin sari uye olmasi kulaga hos geliyor
Yarına kadar bu konuyu doldurun, kendisiyle müzakerelere başlayacağım.
Aslan üye olsun, o kadar emeği var.Muazzam olur Emrahin sari uye olmasi kulaga hos geliyor
Seni severim Danyalcım, hicbirseyi bilmemeni her zaman takdir etmisimdirhedef ben olmamam yukarıda mehmet 'in espriyi önce patlatmasınan kaynaklı dimi
yoksa kaçırmana imkan yok.
Seni de sevmezdi yalnız.Fed10 avatarı ile çıkıp yine Almancı’lara fısıldasa keşke.
Refück övülmeyi severNe ile dolduralım Keramettinciğim?
Refück övülmeyi sever
Refik reisin dönüşü seni gerginleştirmiş gibi sanki
Refik reisin dönüşü seni gerginleştirmiş gibi sanki
Şu forumda yalakalık yapmayacak 40-50 adamdan biri de Erman Türker'dir.
Guldurdun Mahir Allah belani versin be kardesim xddBir arkadaşım vardı. İsmi Onur. MSN zamanı ismini 10ur yapmıştı. Akkülah Bey'i gördükçe aklıma Onur gelir!