GSC Haber Renato Nhaga: "Gol sevincini Lemina ile daha önceden konuşmuştuk"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773517892782.webp

Renato Nhaga: "Çok mutluyum. Galatasaray taraftarı sayesinde çok motive oluyorum, desteklerini hissediyorum. Çalışmaya devam edeceğim ve her seferinde onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım."

Renato Nhaga: "Gol sevincini Lemina ile daha önceden konuşmuştuk. Benim çok sevdiğim bir oyuncunun dansını ona göstermiştim. Bugün onun üzerine dans ettik birlikte."

Renato Nhaga: "Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ben zaten biliyordum. Burada bir aile ortamı var ve bu aile hissini çok güzel yansıtıyorlar. Galatasaray gerçekten farklı bir kulüp. Kendimi evimde gibi hissediyorum."

Renato Nhaga: "Çok iyi hissediyorum İstanbul'a geldiğim için. Çok hızlı alıştım. İngilizce öğrenmeye devam ediyorum. İngilizce iletişim kurabiliyorum etrafımdaki insanlarla. İyi iletişim kuruyorum genel olarak."

Renato Nhaga: "İlkay Gündoğan gibi oyunculardan çok şey öğreniyorum. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum."

Kendisinden cok umutluyum. Umarim cok iyi bir oyuncuya evrilir ve uzun yillar kulubumuze hizmet verir. Basarilar.

Eyvah

Lemina sampiyonluk otobusundeki hali nhagayi raydan cikaracak

Bu arkadasin sansi, takimda bol bol eglenceli oyuncularin olmasi, yani yeni geleni hemen sicak karsliyorlar aralarina aliyorlar, fenerde kesin yeni oyuncu gelince bu kim yav diye adamin yüzüne bakmiyorlardir.

Renato Nhaga: "İngilizce öğrenmeye devam ediyorum. İngilizce iletişim kurabiliyorum etrafımdaki insanlarla. İyi iletişim kuruyorum genel olarak."

Renato Nhaga: "İlkay Gündoğan gibi oyunculardan çok şey öğreniyorum. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum."

2006 da fenerbahçe de appiah vardı, allah var çok imrenirdim ona.. allah bunu duymuş olacak ki 20 yıl sonra onun gibi bir topçu verdi bize

Geri
Üst Alt