GSC Scout # Renato Sanches

Geçen sene 8.5 mil. € kiralama bedeli olduğu doğrudur ama şu unutulmasın ki geçen sene EURO 2016 'nın kahraman wonderkid'i olarak kiralandı Swensea 'ye ama şimdi Bayern ve Swensea 'de tutunamamış Portekiz milli takımındaki yerini kaybetmiş Renato Sanches olarak bir klübe kiralık verilecek

Büyük ihtimalle yeniden Benfica 'ya en kötü Portekiz ligine döner diye düşünüyorum ama olur da bir şekilde aklını çelersek Talisca örneğindeki gibi 2 yıllık kiralama da muazzam transfer olur

Fatih Terim varken her türlü tutar bu transfer ondan eminim gelipse çok başarısız olacağını zannetmiyorum ama asıl soru şu ben Renato Sanches olsam belkide son kurşun hakkımda kendimi kanıtlamaya Türkiye ligine gelir miyim ?

Talisca ile benficada aynı seviyede tutuluyordu bu adam. Tamam bayerne gitti ama benfica performanslari ayniydi ikisininde. Ve Talisca kiralık olarak bu ülkeye geldi. Sanches niye gelmesin ? Elbet gelir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon gözden düştü Bayern yine kiralayacaktır deneyebiliriz

Kiralama bedeli çok degilse isteyelim.

CLde oynayan bir kulübe kiralamak isterler.

Hakkında çıkan son haberlere baktım.
Milan ilgileniyormuş, ayrıca yeni teknik direktör Niko Kovac oyuncuya şans vermeyi düşünüyormuş transferi çok olası değil bunları baz alırsak.

kaynak

Yine şans bulamıyor bulunca da kötü oynuyor.

Kiralama ihtimalini değerlendirmek lazım.

Yine şans bulamıyor bulunca da kötü oynuyor.

Kiralama ihtimalini değerlendirmek lazım.
Heis bu adam neden sürekli geriye gidiyor? Bunun ciddi psikolojik sıkıntıları var bence; maç içinde de inanılmaz kopuyor mesela, çok garip işler yapıyor. Böyle giderse 2-3 sene sonra Adana Demir’de izleriz gibi.

Heis bu adam neden sürekli geriye gidiyor? Bunun ciddi psikolojik sıkıntıları var bence; maç içinde de inanılmaz kopuyor mesela, çok garip işler yapıyor. Böyle giderse 2-3 sene sonra Adana Demir’de izleriz gibi.
Mental sorunları var gibi çok yetenekli olsa da. Bir ara toparladı şu an yine sıçışlarda, hoca etkeni de var tabii.

Fut un buglu kartlarından

sene sonu cökmemız lazım

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt