- 16 Haziran 2010
- 190.916
- 133.684
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soyle bakinca Singo icin 30 milyon euro normal gelmeye basladi bana.Artık çoğu kulüp 30 milyon bonservis falan verebiliyor neredeyse.
İstediği maaş doğruysa o çok saçma. Singo'yu ben İtalya'da kanat bek olarak izledim yani pek bilmiyorum açıkcası.Soyle bakinca Singo icin 30 milyon euro normal gelmeye basladi bana.
Katılıyorum,no name birsey ispat etmemjskanat oyuncusu icin 20 milyon gomdu fener, singo icin 30 normal gibi ama onda da yas sıkıntı. Biraz yabancı site yorumlarına baktım mağarası var diyorlarSoyle bakinca Singo icin 30 milyon euro normal gelmeye basladi bana.
Bu da 22 yasinda hocam, Portekiz dogumlu hemdeKatılıyorum,no name birsey ispat etmemjskanat oyuncusu icin 20 milyon gomdu fener, singo icin 30 normal gibi ama onda da yas sıkıntı. Biraz yabancı site yorumlarına baktım mağarası var diyorlar
Görüntüden çok doğum yeri önemli. Singo, Fildişi diyor o yüzden görüntüsünde aslında bir şey yok ama iddia varsa iyi bakmak lazım.Bu da 22 yasinda hocam, Portekiz dogumlu hemde
Ekli dosyayı görüntüle 299513
Bu sekilde isin icinden cikamayiz, yani bence o konulara fazla girmemek daha dogru.
ben 15-16 civarina duser bonservisi diye bekliyodum. bu kadar verilcek bi adam degil, Juve'de izledim baya@Ali Bektaş cok istiyordu diye hatırlıyorum bu arkadasi ama epey tuzluymus