Tier 2 Rennes, Gouiri İçin 15 Milyon Euro'yu Az Buldu

Arap topcuya 10 Kurus bile vermem Oyun stilinide hic sevmedim bunu almayin sakin kim gelirse gelsin

Yav koyucam Kuzey Afrika'lı merakınıza! Almayın şu kafadan kontakları.

Bu nasıl çıkarım yav kanks, her sorunlu bedevi değildir elbet ama her bedevi sorunludur. i think

Ekli dosyayı görüntüle 274226
Ben ırkçılığa karşıyım kanks.Futbolcunun milliyeti fark etmeden yaşı 30'dan fazlaysa genelde parasını bırakıp gitmiyolar.Her Lig'de çoğu takımlarda Arap oyuncu var ve takımlarına katkı sağlıyolar.Önemli olan takımın başarısı..

Ben ırkçılığa karşıyım kanks.Futbolcunun milliyeti fark etmeden yaşı 30'dan fazlaysa genelde parasını bırakıp gitmiyolar.Her Lig'de çoğu takımlarda Arap oyuncu var ve takımlarına katkı sağlıyolar.Önemli olan takımın başarısı..
Salah benzema zidane gibi çok yüksek kalite değilse ben milliyetine bakarım şahsen çünkü ırkçılıkla ilgili değil kültür ve mental yapılarını analiz etmekle alakalı. Bunlar genel olarak istikrarsız kulübe aidiyetleri ve iş disiplinleri zayıf tipler oluyor . Yine alırsın ama yüksek fiyatlı yatırım asla yapılmamalı

Mesele sakalın uzunlu değil, anlattım. Türkiye'de sakal bırakan adam özellikle bıyığını kesmez. Wolverine hayranı veya malum örgüt sempatizanı değilse.
O zaman soyle ayirt edelim, Avrupa'daki gencler ile Turkiye'deki genclerde bu durum farkli.

O zaman soyle ayirt edelim, Avrupa'daki gencler ile Turkiye'deki genclerde bu durum farkli.
Ona bir şey diyemem doğrudur, Avrupa ayağını bilmiyorum ama Türkiye'de bu modeli en yumuşak haliyle aşırı dindar biri yapar ancak veya ultra marjinal takıldığını düşünen 3-5 tip belki çıkar belki çıkmaz.

Gelsin ama max 17m fazlasi olmaz, redd ederlerse baska alternatiflere bakmakta fayda var

Geri
Üst Alt