- 26 Ocak 2021
- 35.060
- 33.688
- 2.233
Bunu nerede yazmış ki 2.alternatifine gouri diyordu zaten o yuzden resmi gorusmerler baslayacak demesine sasırdımBilmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu nerede yazmış ki 2.alternatifine gouri diyordu zaten o yuzden resmi gorusmerler baslayacak demesine sasırdımBilmem
İnstadanBunu nerede yazmış ki 2.alternatifine gouri diyordu zaten o yuzden resmi gorusmerler baslayacak demesine sasırdım
Cezayirli diyeAdam niye sofiane feghouli tişortu giyiyor olum![]()
Arap yarım adasının kralı Mo Salah'ı yazın renklerimize bağlayacağız bu duşmanlıga artik bir son verilmeli!!Forumdaki arap dusmanlığı şahsımı fazlasıyla memnun etmekte
Sonra da ağzımıza edip ihtar çeker kulübe, yatışa geçer ve tüm maaşını alarak kaçarFeghouli gibi şampiyonluklarda katkılar verir inşallah..
Ekli dosyayı görüntüle 274220
Yaşları aynı mı?1 de Feghouli'ye verilen sözleşme ortada.Sergio Oliveira da mı Arap'tı da o da parasını alıp gitti reisSonra da ağzımıza edip ihtar çeker kulübe, yatışa geçer ve tüm maaşını alarak kaçar
Benzema 5 yil once gelmis olsa Arap diye dusman belleyecektin demek.Forumdaki arap dusmanlığı şahsımı fazlasıyla memnun etmekte
Ben ırkçılığa karşıyım kanks.Futbolcunun milliyeti fark etmeden yaşı 30'dan fazlaysa genelde parasını bırakıp gitmiyolar.Her Lig'de çoğu takımlarda Arap oyuncu var ve takımlarına katkı sağlıyolar.Önemli olan takımın başarısı..Bu nasıl çıkarım yav kanks, her sorunlu bedevi değildir elbet ama her bedevi sorunludur. i think
Ekli dosyayı görüntüle 274226
Salah benzema zidane gibi çok yüksek kalite değilse ben milliyetine bakarım şahsen çünkü ırkçılıkla ilgili değil kültür ve mental yapılarını analiz etmekle alakalı. Bunlar genel olarak istikrarsız kulübe aidiyetleri ve iş disiplinleri zayıf tipler oluyor . Yine alırsın ama yüksek fiyatlı yatırım asla yapılmamalıBen ırkçılığa karşıyım kanks.Futbolcunun milliyeti fark etmeden yaşı 30'dan fazlaysa genelde parasını bırakıp gitmiyolar.Her Lig'de çoğu takımlarda Arap oyuncu var ve takımlarına katkı sağlıyolar.Önemli olan takımın başarısı..
Mesele sakalın uzunlu değil, anlattım. Türkiye'de sakal bırakan adam özellikle bıyığını kesmez. Wolverine hayranı veya malum örgüt sempatizanı değilse.Uzun sakal değil ki bunda?
O zaman soyle ayirt edelim, Avrupa'daki gencler ile Turkiye'deki genclerde bu durum farkli.Mesele sakalın uzunlu değil, anlattım. Türkiye'de sakal bırakan adam özellikle bıyığını kesmez. Wolverine hayranı veya malum örgüt sempatizanı değilse.
Ona bir şey diyemem doğrudur, Avrupa ayağını bilmiyorum ama Türkiye'de bu modeli en yumuşak haliyle aşırı dindar biri yapar ancak veya ultra marjinal takıldığını düşünen 3-5 tip belki çıkar belki çıkmaz.O zaman soyle ayirt edelim, Avrupa'daki gencler ile Turkiye'deki genclerde bu durum farkli.
Tipe bak. Ben sorunluyum diye bas bas bağırıyor.
Forumdaki arap dusmanlığı şahsımı fazlasıyla memnun etmekte
Sen hic Avrupa'da gezmemissin o vakit.