Rennes'te 5 Oyuncu Kadro Dışı Kaldı

orda olmadıysa bizi avrupa ve lig şampiyonu yapar sonucta fransa

Kiralık + uygun satın alma ile Gronbaek denenebilir bir oyuncu Mertens ve Sara'yı yedeklersin tutarsa bonservisini alırsın. Lakin 15 verdikleri bir oyuncuya 6 ayda kulüp bul demeleri de kıllandırdı.
Bu sekilde salmasalar buraya da dusmuyor ancak. Yabanci hakkimiz var sadece ligde dahi deneyebiliriz

Ya bizimkiler Felix falan kovalamiyordur insallah

Fofana da girer bu listeye yakinda

Jota olympiakos a gidecek büyük ihtimalle

Albert gronbaek çok istemiştim ilk bodoya gittiğinden beri yazın da çok yazdım alın diye rennese gitti sebep ne bilmiyorum kadro dışı kalmalarinin. ama Nelson takası falan harika olur. Gronbaek bize faydalı olur bizim merkez ortaya ihtiyaç var acilen

Oha fofanayı rennes gibi yetiştirici klübe saplamışlar kim saplamışsa hainlik yapmış rennese.Rennes yakında çoğu oyuncusundan çıkar.

Seko en az 35 yaşında değilse ben de bi bok bilmiyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha fofanayı rennes gibi yetiştirici klübe saplamışlar kim saplamışsa hainlik yapmış rennese.Rennes yakında çoğu oyuncusundan çıkar.
Mal bir hoca geldiki Rennes’e evlere senlik. Gül gibi takimi batiracak takintili bir tip insallah fenerin hocasi olur birgun. Iki mağlûbiyet daha alsin sezonu bitiremez. Bizim nelssonuda kitlesek bunlara 15 e .

Gouiri fırsatı çıkabilir mi

Bunları istemeyiz ama Gouiri yaman duruyor iki yıl önceki skills videolarında

Kadro dışı bıraktılarsa grönbek 4 milyon teklif edelim belki verirler

GEw3fDRXcAAFsaC

Kamara 6 aylık mantıklı olur. Derhal artık yusuf nelsson ziyech yollayın. Elimiz kolumuz bağlı

Geri
Üst Alt