Resmi Açıklama! Bayram Tutumlu'yu Mahkemeye Verdik!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
ydQoo7.jpg

Bayram Tutumlu adlı bir şahsın, Galatasaray Spor Kulübü’ne ve Başkanı’na yönelik, bir süredir devam eden hakaret niteliğindeki asılsız söylemleriyle ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur:

Detaylı Bilgiler GSC Portal'da

''Başkanımız, bu şahsı tanımadığı gibi, böyle birinin mevcudiyetinden bile haberi yoktur.''

:asd:

Aziz'in yancısı demek ki şerefsiz! Hemen mahkemeye vermek ile iyi yapmışlar. No mercy for match-fixers :D

tüccelin iki yillik maasini da cikardik iyi iyi yönetim calisiyor

bi de sponsor istiyorsunuz bunlar varken sponsora ne gerek var

ulan bu ne antipatik adam adamin konusmasi felan herseyi falso mahkemeye vermisiz iyi yapmisiz

bende tanimiyorum kendisni google yazdim bu cikti karsima

article-2316806-198C25F2000005DC-692_634x417.jpg

Hani Baskan bundan borc istemis ya, guya kendisi oyle diyordu, :D

simdi ama gercekten alacagiz, geri vermeme kaidesiyle..

tutumlu olduğu günler geride kaldı :D

- Arkasında başka mihrakların bulunduğunu düşündüğümüz ve aklî dengesinin yerinde olmadığına inandığımız bu şahsın, ‘halisünasyon’ boyutundaki iftira ve söylemleriyle ilgili dava açılmış olup, Galatasaray Spor Kulübü’nün ve Başkanı’nın itibarını hedef alan hakaretlerine kesinlikle izin verilmeyecektir

:D

Koskoca Galatasaray kulubu "halisunasyon" mu yazmis? Bari siz yapmayin, dogru duzgun egitim almis birilerine yazdirin su aciklamalari be!

''Menajerlik yaptığı bilinen Bayram Tutumlu’yla'' ''aklî dengesinin yerinde olmadığına inandığımız bu şahsın'' . ''Başkanımız, bu şahsı tanımadığı gibi, böyle birinin mevcudiyetinden bile haberi yoktur.''

[attachment=11234:upload_2014-6-24_9-27-38.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-24_9-27-38.webp
    upload_2014-6-24_9-27-38.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 100
2 gün önce "TV EM" kanalinda canli baglanmisti. Baskan hakkinda agir sözler edip "ünal aysal benden 50milyon€ borc istedi, adamsa ciksin bunlara cevap versin,azize ondan daha dürüst.." falan filan gibi laflar etti. Murat özari biraz üstüne gidincede mafya babasi gibi bagirip cagirip "ispanyada insanlar bana Toni montana lakabini takdilar" dedi.. Belliki kulandigi maddeler beynine baya Zarar vermis

Geri
Üst Alt