Resmi Açıklama: "Bu Tabloyu Şiddetle Kınıyoruz"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
bbd84558598c4059a1fb7c5db8515bd0.jpeg

Hem Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın hem de Türk Erkek Milli Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü olan Ergin Ataman’ın tüm iyi niyet çabasına ve yapıcı mesajlarına rağmen Ülker Arena’da maruz kaldığı bu tabloyu şiddetle kınıyoruz. Maç esnasında rakip kulübün başkanı tarafından sergilenen tutumun yorumunu da Türk spor kamuoyuna bırakıyoruz.

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu Tabloyu Şiddetle Kınıyoruz - GALATASARAY.ORG

Ne oldu ben izleyemedim maçı?

Ulan hakemlere neden 2 laf etmediniz?

Orman kaçkınları yaptı yapacağını gene buldular pısırık başkanı takımda kim iyiyse hep onun üzerine oynamaya devam ediyorlar.

öyle bi açıklama yapmışlar ki bana yapsalar bu açıklamayı teşekkür için çiçek yollarım

Açıklama yapmak için açıklama yapmışlar.
Allah tepenizden bakmasın çapsız karaktersiz dursun ve tayfası

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun gibi birinin fotoğrafla birşey anlatmaya çalişmasi böyle olur. Ulan detayli açiklama niye yapmiyorsunuz?

"Ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiçbir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağız"

-Ü.A.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, hakkında Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun yaptığı "Aysal, herhalde Belçikalı olduğu için dostluk sözcüğünün Türkçe karşılığını bilmiyor" sözlerine sert yanıt verdi.

Vatan gazetesine açıklamalarda bulunan Aysal, "Mahmut Uslu beni anlamamış. Ben 'Fenerbahçe-Galatasaray taraftarları dost olsun' dedim. Yoksa şikeye bulaşmış adamla ne dostluğu yapacağım ki! Şu andaki Fenerbahçe yönetimiyle hiçbir dostluğumuz olamaz.. Ne zaman ki bunlar gider, o zaman 2 kulüp tekrar dost olur" diye konuştu.

Dursun gece yarisi bi bomba etkisi birakim demis ama bomba icinde patladi, bari hic aciklama yapma..

Unal Aysali pek sevmem, ama bu konuda adam gibi adamdi, Aziz köpegini nasilda korkutuyordu hep, nasilda kükrüyordu aslan gibi, onu cok özledim simdi. Kedi Dursun Erdogan gibi... ''Kiniyoruz''

Ataman milli takımı da düşünüp işleri fair play içinde yapmaya çalışıyor ama hem kendi hem kulübümüz zarar görmekte. Şu tabloya sadece 2 cümle ile açıklama yapmak, hakemlere hiç değinmemek... Kulüp resmen sahipsiz durumda.

Aysal olsa içinde gezdirirdi.

Aysal'in yaptigini da gorduk.Sahaya cikmadi da ne degisti?Al 2 sene sonra yine ayni olay.

Geri
Üst Alt