Resmi Açıklama: "Bu Tabloyu Şiddetle Kınıyoruz"

Aysal ı eleştirenler dursun un yapmadığı açıklamayı eleştirir durumda tuhaf bir halde taraftar.

Rezillik.

Yalnız bu Dursun'un ilk rezilliği olmadığı için alıştık artık pek etkilemiyor beni.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Biraz kisa olmus.

Dursun biraz daha zorlasa ozur dileyecekmis azizden.

Bu nasil aciklama lan.

Aslinda kulup baskanlarinin yersiz yersiz ortaligi germesine gerek yok. Belki de Dursun saniyodur ki ben tehlikeyi onluyorum boyle aciklamalar yaparak.

Ama soyle de bir gercek var ki, Galatasaray baskaninin Galatasaray'i ezdirmemesi lazim. Hatta hakkiyla biraz diger takimlari ezmesi lazim. Unal Aysal'i da ne kadar sevmezseniz sevmeyin, baskanlik makamini onun gibi tasiyan baska birini gormedim ben (tum Turk futbolunda).

Aşırı sert bir açıklama olmuş.Dursun şu sinirini biraz törpüle be.Adamlar korkudan dışarı çıkamayacak şimdi.

futbolda nasıl girdi ama?

bu kadar yatırım ile şampiyonluk gitti. bunun acısı cıkmazz..

Aciklamaya gel, bomba aciklama!!!!
Yanliz bu bomba baska bomba.
Ayni Lucescu bombasi gibi bu aciklama bombasida Dursunun bitarafinda patlamis.

Günümüz eziklerinin moda deyimini kullanmışlar sadece kimse sabrımızı test etmesini eklemeyi unutmuşlar bunun için çok üstlerine gitmeyelim renkdaşlar pls sonraki durumlar için saklıyorlardır bu göz korkutan söylemi, yönetim akıllıca bir hamleyle elini açık oynamamış daha kozumuz var.

Azizin şu halini gördükten sonra tekrar iyiki kupayı alamamışlar diyorum. Allaha şükürler olsunki bu seviyesize o kupa nasip olmadı. Burda fenerin kazanması için destekleyenelere gelsin bu fotoğraf

bu yaşananlardan ergin ataman'ın telefonuna gelen mesajlardan sonra ülkerspor ipekçi'ye nasıl girecek merakla bekliyorum.

İşte bunlar hazımsızlığın dışa vurumu. Köpek çıldırdı yine köpek. Köpekoğlu köpek yine herşeyi yapacak o kupayı kazanmak için. Bu köpeğe dikkat etmeliyiz. Bu itoğlu it geberene kadar ayık olmalı bizim taraftar. Şerefsiz it.

Geri
Üst Alt