Resmi Açıklama! İthal Elektronik Ürünlere Vergi Geliyor!

koyu bir akp'li olarak önce kürt olayları ve bu vergi üstüne asgari ücrete 3+3 zam açıklamasından sonra "bizimle başak mı geçiyorlar acaba" sorusunu kafamda barındıran olaya cila atmıştır.

gerçekten yeter...

Önce taksitle almayı engellemeye çalıştılar şimdi de vergi ekliyorlar
Sokmayın Türkiyeye o zaman (yerse)
Vestel denen zımbırtıyı alacağıma piyasadaki çin mallarından alırım. aynı kalite

Son düzenleme:
gerizekalılar bunlar resmen HDD üretebiliyon mu RAm üretebiliyor musun neyin tribine girmiş bu asalaklar zaten vergiden 2 katı fiyata alıyoruz elektronikleri neyin vergisi

koyu bir akp'li olarak önce kürt olayları ve bu vergi üstüne asgari ücrete 3+3 zam açıklamasından sonra "bizimle başak mı geçiyorlar acaba" sorusunu kafamda barındıran olaya cila atmıştır.

gerçekten yeter...

Fark etmez ki, sen yine gidip 6 ay sonra onlara oy vereceksin, ''alternatifi yok yhaa'' diyerek.

vestel i arçelik i zengin etmeye çalışacaklar inadına yerli malı almayacağım

Lan sanki vergi almıyonuz da vergi geliyo diye açıklama yapıyo salaklar :) Milleti keriz yerine koyuyordunuz zaten çaktırmadan.Şimdi bu açıklamayı yaparak düpedüz sizi keriz yerine koyuyoruz bunu bilin ona göre alışverişinizi yapın diyolar.Çok düşünceli adamlar valla.Neyse biz veririz vergimizi.Verdiğimiz vergilerle gemicikler alırsınız yeter ki ayakkabı kutuları dolsun gemiciklerini olsun.Biz keriz gibi yaşamaya devam ederiz.Kuzey Kore gibi yapın yasaklayın her şeyi bari de kurtulalım.

Vestel'den alışveriş yapanın yüzüne tüküreyim.

note 4
g750jz aldım 4 sene rahatım..
ban vestel!

bence konsun, artık birşeyleri kendimize göre üretmenin, iç piyasaya yönelmenin zamanı geldi. ayrıca yeni müteşebbisler de desteklenmeli aksi taktirde türk milletini adi mallara ve belli adi sermaye gruplarına mecbur etme emrivakisine döner iş. bir de %70 in altında yerli olmayan üretim de ithal sayılmalı. buna ek olarak dolaylı vergiler kalkmalı, bu harami sistemden adil bir vergi sistemine geçilmeli. yazdıkça fikrim değişti galiba sanırsam. böyle bir ek vergi, evet kesinlikle bir hata olur, kesinlikle yanlış.

bence konsun, artık birşeyleri kendimize göre üretmenin, iç piyasaya yönelmenin zamanı geldi. ayrıca yeni müteşebbisler de desteklenmeli aksi taktirde türk milletini adi mallara ve belli adi sermaye gruplarına mecbur etme emrivakisine döner iş. bir de %70 in altında yerli olmayan üretim de ithal sayılmalı. buna ek olarak dolaylı vergiler kalkmalı, bu harami sistemden adil bir vergi sistemine geçilmeli. yazdıkça fikrim değişti galiba sanırsam. böyle bir ek vergi, evet kesinlikle bir hata olur, kesinlikle yanlış.
Allahtan son cümleni okumuşum yoksa okkalı küfür edecektim :D
teşvik için vergi koymazsın yerli malına vergiyi azaltırsın.
Bunların ki danışıklı dövüş.
Vestel büyük bir tüketici kitlesi kaybetti.Genç teknolojiyi takip eden nesil artık 20 yıl vestel evine sokmaz.Diğer nesil de zaten yaşlanıp sahalardan çekilecek.
Vestel'in yaptığı tam bir mallık.
Çinden getir çöp telefonları üzerine vestel markası koy fahiş fiyata satmaya kalk.

Yemezler Vestel.

Tek bir haklı tarafı var bu durumun. Askeri ücretle geçinen herif elinde Iphone 6 ile dolaşıyor. Üstüne başına kıyafet alacak parası yok ama Iphone 6'sı var.. Bu açıdan bakınca iyi diye nitelendirebiliyorum anca... Parası olan yine alır Iphone'nunu.

Ekran kartı,işlemci vs bilgisayar parçası üreten firma mı var ülkede? Neyin kafasını yaşıyor bunlar. Allah bildiği gibi yapsın sizi.

Evet bu haber bayağı bir saçma zaten dünya devi firmalar buna izin vermez verse bile kota boykot gibi şeyler yaparlar ayrıca bu bir nevi kaçakçılığa teşvik gibi olur hadi kaçakçılığı geçtim bu tür aletlerin bir karaborsası oluşur küçük esnaf ve marketlerin iflası anlamına gelir GSM operatörleride buna karşı çıkar boş laf yani zaten bu davayı açan Vestel rekabet kanununa göre fakat Vestel'de yaptığı telefonları maalesef kendi yapmıyor LG'den parçaları alıp burda birleştiriyor kimseninde buna tenezzül edeceğini sanmıyorum.

futbolda olduğu gibi burada da sıkıntı aynı. senin ülken teknoloji konusunda geri kalmış işte ismin geçmiyor hiçbir ülkede neden kabullenmiyorsun ki. sonra futboldaki yabancı sınırı gibi böyle şeylerle uğraşıyoruz.

Geri
Üst Alt