- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.598
- 4.938
Selçuk'u kesecek td yok dünyada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk'u kesecek td yok dünyada.
Yahu niye yine evlatci. Riekerink mi ne onu deneseydik. Kaybedecek ne var? Bakarsin iyi cikar. Yerli hocalarin hepsi evlatci, hele alt yapidan gelen bir hoca Sabri'ye kaptanligi bile teslim eder.Geçiş dönemi için gayet uygun bir hamle Orhan Atik. Şu durumda gereksiz masraf çıkarmaya gerek yok. Sezon sonu sağlam bir td ile anlaşırız. Yolumuza bakarız.
Ben geçsem bunlardan iyi yönetirim aylık 5000 liraya tamamım
-Tapatalk-
Bi de parami istiyon??? Hani sevdamiz armayaydi. O 5.000 tl ile sabri her ay arabaya yeni bi jant taktirir. Oyuncularimizin rizkiyla oynamayalim lütfen.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yahu niye yine evlatci. Riekerink mi ne onu deneseydik. Kaybedecek ne var? Bakarsin iyi cikar. Yerli hocalarin hepsi evlatci, hele alt yapidan gelen bir hoca Sabri'ye kaptanligi bile teslim eder.
Galatasaray gelse 1 numaralı adamı olur Selçuk. Daha önce de söyledim bunu.
Emre Belözoğlu varken Selçuk'u kesmek kolay, Birlo varken Selçuk'u kesmek olay. 2 ayı göremeden şutlanır kulüpten.
Bu hoca'yi getirmek demek Sneijder'i tamamen kaybetmek demektir. Ne alaka diye sorma ama ilerleyen zamanda anlasilir. Sneijder zaten sIk sIk degisikliklerden sikayetci idi. Belirli plan ve program yok ve bu onun en cok istedigi sey.Evlatçı olacağı bir gerçek. Ama yapılan uygulama gayet doğru bence. Altyapıdan birine sezon sokuna kadar da olsa şans vermek. Ben seviyorum böyle olayları.
Selçuk'u keserse taraftardan tepki falan almaz bunu biliyorum.Selçuk 1.5 aydır semazen gibi dolaşmaktan başka 1 halt yapmıyor zira.
Rızkımı düşük tuttum daha ne
-Tapatalk-
Bu hoca'yi getirmek demek Sneijder'i tamamen kaybetmek demektir. Ne alaka diye sorma ama ilerleyen zamanda anlasilir. Sneijder zaten sIk sIk degisikliklerden sikayetci idi. Belirli plan ve program yok ve bu onun en cok istedigi sey.
Sen simdi git Sneijder'li takim'a evlatci alt yapi hocasi getir. Sneijder zaten sahada Sabri'ye Selcuk'a fln saldiracak, simdi tamamen cildirmistir cünkü bu isimler asla kesilmez bundan sonra.
Sezon sonuna kadar falan devam etmez herhalde
En kötü 1-2 maç sonra yeni teknik direktörün açıklanması lazım
Hocam resmi açıklamasından yola çıkarak ne düşünüyorsun? Yabancı düşünülüyor sanırım.
Var mı boşta iyi yabancı Favre harici?
Favre falan olsa neyse de düşündükleri yabancı da Souness diyorlar
Ersun tek çare gözüküyor bu şartlarda renktaş