- 14 Haziran 2009
- 28.849
- 12.851
- 2.698
Siz ne zaman istifa ediyorsunuz ondan haber verin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ayda 1 milyon verdigimizi duyunca 'Bunlar akillanmiyor' diyip 3 sene daha cakarlar.UEFA'ya bildirin hemen. Hocada da tasarrufa gittik deyin belki ceza vermezler
seçim olacağı için td getirmiyorlar bariz,adnan öztürk aday olacak ve sportif direktör ve yabancı hoca planı ile gelecektir,bu sezonu bu şekilde bitirmek mantıklı bence de,şuan yeni hoca gelse yıpranır gelecek sezon için nefes alamaz
Seçim ne zaman olur? Banada senin dediğin gibi olacak gibi geliyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selçuk'u kesecek td yok dünyada.
peki son 8 aydır yaşadığımız acemice hatalar , futbolcu transferini bile eline yüzüne bulaştıran toplam kalite yönetiminden bihaber yönetimle bu dediklerin olabilir mi ? elbette senin dediğin tarzda bir yapılanma bizim geleceğimizi kurtarır ama bu yönetimle ve evlat aşığı teknik direktörlerle getireceğimiz tüm oyuncular parlamadan söner ! başkan ve yönetim artık bana kesinlikle güven gelmiyorYapılmak istenen yapılırsa çok müthiş bir hamle olacak. Şimdi öğrendiğim kadarıyla yapılmak istenen sistem takımı yaratmak. Örneğin Barça gibi hangi td gelirse gelsin tiki taka devam ediyor.
Savunmaya ayrı , hücuma ayrı antrenör getirip onlar kalıcı olacaklarmış ve onların başına td getirilecekmiş. Yani FT gelip gitse bile o antrenörler kalıcı olacaklarmış ki hep sistemimiz devamlı olsun diye...
Bu sistemin ilk hamleside Sneijder'i keşfeden alt yapı hocasını alt yapıya getirmek. Hollandalı alt yapı hocası sistemi alt yapıdan itibaren işleyecek ve böylece a takıma çıkan oyuncu sistem olarak yabancılık çekmeyecek. Cidden yapılırsa tarihimizin en önemli hamlesi olur...
Iyice Fenerbahce'ye döndük, vizyonsuzluk, capsizlik. Ehehehe Avrupa Fatihi Galatasaray.
Eskiden Fener hoca'yi gönderip hoca bulamayip Kocamanlari, Kartallari getirirdi takimin basina.
Orhan Atik ne arkadas? Yine evlatci bir adam. Ismail Kartal > Orhan Atik
peki son 8 aydır yaşadığımız acemice hatalar , futbolcu transferini bile eline yüzüne bulaştıran toplam kalite yönetiminden bihaber yönetimle bu dediklerin olabilir mi ? elbette senin dediğin tarzda bir yapılanma bizim geleceğimizi kurtarır ama bu yönetimle ve evlat aşığı teknik direktörlerle getireceğimiz tüm oyuncular parlamadan söner ! başkan ve yönetim artık bana kesinlikle güven gelmiyor
arenada büyük tepki verilmezse bizim kökümüzü kurutacak bunlarDursun oldugu surece tek gorecegimiz sey skandal ve hayal kirikliklaridir!!
bu yönetimle ancak daha büyük rezillikler yaşayacağız gibi geliyor umarım dediğin gibi güzel şeyler olur artık iyice depresyona girdim galatasarayım aşkım herşeyimi ne hale getirdiler kıçı kırık soytarılar bize laf sokmaya başladı televizyonu bile açmıyorum artıkKatılıyorum. Ntv'de açıkladılar. Galatasaray'ın oluşturmak istediği sistem buymuş diye anlattılar. Gerçekten hayata geçirilebilirse muazzam bir hamle ama bu yönetim bunu becerebilir mi? Ciddi şüphelerim var Cevat abi. Umarım bizi yanıltırlar ama yapılandırma başlamış bile ve hollandalı alt yapı hocası ilk hamleymiş...
Bugün yapılan resmi açıklamada bile "futbolcuya dayalı düzen bitti" gibi sözler kullanıldı ve gelecek adına sistem kuralacak denildi...
Hayırlısı
arenada büyük tepki verilmezse bizim kökümüzü kurutacak bunlarartık kulübümü tanıyamıyorum nerede aslan cimbomlular bizim taraftar kitlemiz böyle değildi gerçekten çok üzülüyorum koray abi
![]()