Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Helal be helal birinin çıkarıp masaya vurması gerekiyordu onuda başkan yaptı işte .. Kararın doğru olmadığını söyleyenler gitsin antudaki hesaplarından yazsınlar..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Karar doğru, bu kirli düzenle mücadelenin yolu budur. Bu noktadan sonra yönetimin arkasında durmamız gerekli.

Trabzon şike resmileştikten sonraki ilk lig maçına çıkmasaydı sizce bu pislik çok daha önceden temizlenmez miydi?

Bazı arkadaşlar küme düşermişiz, fb yi şampiyon yapacağız, skandal vs paylaşımlarda bulunuyorlar. Bu organizasyonun bize orada kupa aldırmamak için kurulduğunu ve bu senaryonun zaten serinin 2.nci maçında aynen oynandığını hatırlatmak isterim.

Fb medyası ve taraftarları da korktular diyeceklerdir, takılmayın. Evimizde 1 i seyircisiz olmak üzere bu serideki tüm maçları aldık. Asıl korkan bu maçı seyircisiz oynamamak için kulis yapan fb yönetimi ve taraftarıdır.

çok cesur bir karar

hoca da milli takımla bağını kesmelidir

tebrik ediyorum yönetimi

abi bu tezahurati cok seviyorum sampiyonluk bir yerinize girsin GALATASARAY anladiniz siz onu helal olsun baskana

Türk sporunu savas ortamına cevirenlerin Allah bin belasını versin.

Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Bu GALATASARAY' imizin büyüklüğünü milletin gözüne gözüne sokacak ilk ve en büyük hamledir. Efsane Başkan Ünal Aysal ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Takım maça çıkmalıydı diyenleri anlayabiliyorum ama bu pis kısır döngüye artık bir son vermek gerekirdi. Bu açıdan son derece yerinde ve önemli bir karar aldı yönetim. Artık bir yerde dur demek gerekiyordu. TFF TBF Hakemler hepsi şu anda içeride olması gereken bir zata esir olmuşlar.

Gerçekten çok yerinde ve önemli bir karar. Yönetimi tebrik ederim....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6qELcWIl-3g[/media]

Ne desem bilemedim ötesini berisini çok hesap edemiyorum şu an hani illa zararı olacaktır ama uzun vadede getirileri ne olur filan bunları düşünüyorum çok sağlıklı sonuçlara varamıyorum şu ana kadar ama sonuç olarak yönetimimiz böyle tarihi bir karar aldıysa bir duruş sergilemek istiyorsa taraftar olarak üstümüze düşen arkasında durmaktır.

Helal be helal birinin çıkarıp masaya vurması gerekiyordu onuda başkan yaptı işte .. Kararın doğru olmadığını söyleyenler gitsin antudaki hesaplarından yazsınlar..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence karar doğru değil lakin yönetimin her zaman arkasındayım.

Antuda da hesabım yok.

Şu cümleleri seçerken de 2 kere düşünün yahu.

bugünde destek olmayan köstek de olmasın. yeter artık bu şikeci namussuzlardan bıktık artık.

helal olsun başkanım ama seni hala sevmiyorum.

Kupalarddan,şampiyoluklardan önce ar,namus,şeref,haysiyet gelir.Bundan dolayı da Başkan'ı ve yönetimi kutluyorum.

ben başkandan böyle bi hamle beklemiyodum helal olsun gerçekten.

***şike tapesinde adı geçen hakem maça atanıyor yok böyle bişey.

***basketbol federasyonu göz göre göre şike yapıyor susup maçamı çıksaydık saçmalamayın

Geri
Üst Alt