Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aysal Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan final serisi son maçına çıkmayacaklarını açıkladı.

Şükrü Ergün: Basketbol takımlarımız yeni sezonda da liglerden çekilme kararı alabilir.

Sizi bilemem ama benim için kupadan daha önemli şeyler var. Başkanım helal olsun, şimdi o kupayı içlerine alabilirler.

Helal sana Büyük Başkan Ünal Aysal!

helal olsun.

bilmem neye bilmem ne şikeciye ise şikeci dedi..

açık ve net

Oldu o zaman kadıköye falan da çıkmayalım . Her sene böyle devam etsin . Olur mu ?

CNN Türk'de ve Ntvspor'da bir herif var ağlayacak resmen.

Tüm medya FB'nin elinde resmen.

Oturaklı kararlar veremediğini düşündüğüm için ve uzun süredir saygı duymadığım için Ünal Aysal'dan özür dilerim. Büyük adammış.

- FEDERASYON'UN ALDIĞI KARARI TANIMIYORUZ.

- BU KARAR SORUMSUZLUK ÖRNEĞİDİR.

- BU MAÇ SEYİRCİSİZ OYNATILMASI GEREKİRDİ.

- ŞİKE SÜRECİNDE TAPELERDE ADI GEÇEN ŞAHSIN BU MAÇA ATANMASI BİLE DURUMU GÖSTERMEKTEDİR.

- CAN GÜVENLİĞİNİ HİÇE SAYAN BU KARARLAR SONRASINDA PERŞEMBE AKŞAMI MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ.

Sayin Unal Aysal artik bir efsane olmustur :016:

Karar gayet doğru.O adamları kim koruyacak orda neye güvenipte maça çıksınlar diyorsunuz?

Çok sağlıklı değil bu karar, ama yönetim tepkimizi ortaya koymak adına bu kararı almış, sonuna kadar arkasındayım...

dogru soyleyin maçi alirmiydik çiksak takip etmedigim için basketi ?

Bu kararı mantıklıca düşünün , daha dogru bir karar olamazdı. Terör yuvasında oyuncularımızı riske atmaya gerek yok . BÜYÜKSÜN BASKAN

Taraftar umurumda değil. Ben bu karara üzüldüm. Ama Ergin hoca ve oyuncular tamam diyorsa , ben yönetimin arkasındayım.

Geri
Üst Alt