Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Neye yarayacak bu ? Feneri elimizle şampiyon yaptık. Gelecek ceza da cabası....Çok şaşırdım. Ünal Aysal ı aklı başında biri sanıyordum ama ergen bir genç gibi kızgınlıkla karar vermiş.

Şükrü Ergün ligten de çekilebiliriz dedi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım benim gözümde zaten şampiyondur. Sonuna kadar destekliyorum bu kararı.

Şike olayı patlak verdiğinde de o şikeciler küme düşmeden hiç bir maça çıkmamamız gerekiyordu aslında.

Umarım bu bir başlangıç olur ve Galatasaray bundan sonra Türk sporunun battığı pisliğin bir parçası olmaz.

Neye yarayacak bu ? Feneri elimizle şampiyon yaptık. Gelecek ceza da cabası....Çok şaşırdım. Ünal Aysal ı aklı başında biri sanıyordum ama ergen bir genç gibi kızgınlıkla karar vermiş.

Biz zaten şampiyonuz o eyyamcı federasyonun kupası bazılarına monte oldu sıkıntı ne?

helal olsun..takımları ligden çekerlersekte kesinlikle yönetimin arkasındayım...

Ceza belli olduğunda saat 14:00, Başkanın açıklaması saat 18:00 civarı

Başkan bu açıklamayı yapmadan önce herkes ile görüşmüş ve desteğini almıştır. Bunun devamı da gelecek öyle göürünüyor.

Helal olsun başkan. Böyle başkan görmedi bu klüp.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Takım benim gözümde zaten şampiyondur. Sonuna kadar destekliyorum bu kararı.

Şike olayı patlak verdiğinde de o şikeciler küme düşmeden hiç bir maça çıkmamamız gerekiyordu aslında.

Umarım bu bir başlangıç olur ve Galatasaray bundan sonra Türk sporunun battığı pisliğin bir parçası olmaz.

Aynen oyle o kupayı alsak ne almasak ne millet ne kupa meraklısı yaw

başkanımız üzerine çok oyun oynanacaktır.hiç birine itibar etmemeli başkanın arkasında durmalıyız.

Bide TFF deki Tupcu ye karsi birseyler yapsaydik..

Geri
Üst Alt