Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Şükrü Ergün: ''Galatasaray'ın olduğu yerde adalet yoksa adaleti Galatasaray belirler. Tarih boyunca böyle olmuştur.''

iyi adamlar resmen şike yaptılar ıkı sene ş.ligine gidemediler diye sankı magdur olmuslar ligi elde edemedikleri paranın cezasını bize cektiriyolar adamlar acık secik kollanıyor

RTE sagolasun FB kongre uyesi sanirim senin benin verdigm vergilere $ikeciler aklansin diye uefa kac milyon dollar verdi kim bilir..

Helal olsun sana Ünal Başkan!! Senelerdir takımı çekerim diye blöf yapıp sonra dansöz gibi kıvıranlardan değilsin. Yaparım dedin ve yaptın. Senin gibi bir başkanım olduğu için bir kez daha gurur duydum!!

Kabul edelimki bu seneki kadromuz çok iyi değildi. Gordon ve Jawai olsa zaten iş buraya gelmeden bitecekti. Burada çekilme kararı aslında sadece taraftar alınması değil, 2. maçtaki hakemin atanmasıydı. Zaten normal şartlarda kazandığımız bir seriydi herşeye rağmen. 2. maçtaki o skandal kararın üstüne aynı hakemin atanması açık açık size maç kazandırtmayacağız demektir.

Seneye hem bunları hem hakemleri de yenecek çok daha iyi bir kadro kurmalıyız. Yıllardır kızlar hakemler tarafından hep doğranıyor, ama bu yıl ne oldu? Doğru kadro, iyi bir hoca ve özverili çalışmayla hem rakipleri hem hakemleri yendik. Erkeklerde de bunu gerçekleştirebiliriz. Bu yüzden bu sene ligden çekilmek doğru karar. Seneye daha sağlam gelmeliyiz.

Ya işte hakemlerin doğramaları ne kadar iyi kadro olursa olsun devam edecek, bu ilk defa olan bir şey değil ki yıllardır olan bir şey. Yani hem bu kirli düzende durmak istemiyorum diyerek final maçından çekilip, seneye sil baştan yapıp geleceksek e kusura bakmasınlar epic faildir bu. Kirli düzende durmak istemiyorsan bunu tümden hayata geçirmek zorundasın. Çünkü sadece bu maçtan çekildik diye bu düzen değişmeyecek o kesin.

Ecel terleri döküp sonuna getirdikleri bir seride en azından oyunculara bu hak çok görülmemeliydi diye düşünüyorum. En azından bir sonuca ulaşsaydı seri ve ondan sonra da karar verselerdi keşke. Benim düşüncem bu yönde.

Basketbolda hakemin etkisi futbola göre çok daha fazla ve şaibeli bir hakem atanıyor.Maça çıkmalıydık diyenler bunu düşünüyor mu?Ayrıca bu karar kaç senenin birikimi, kaç sezondur hem kadın hem erkek basketbolda kritik kararlarla hakkımız yeniyor.Şu ortamda en doğru kararı verdi yönetim teşekkür etmek lazım.

Helal olsun başkanım,en doğru kararı verdiniz.

mukemmel karar ,yalniz ne olursa olsun Ergin Atamanida istifa ettirmeliyiz

Ya işte hakemlerin doğramaları ne kadar iyi kadro olursa olsun devam edecek, bu ilk defa olan bir şey değil ki yıllardır olan bir şey. Yani hem bu kirli düzende durmak istemiyorum diyerek final maçından çekilip, seneye sil baştan yapıp geleceksek e kusura bakmasınlar epic faildir bu. Kirli düzende durmak istemiyorsan bunu tümden hayata geçirmek zorundasın. Çünkü sadece bu maçtan çekildik diye bu düzen değişmeyecek o kesin.

Ecel terleri döküp sonuna getirdikleri bir seride en azından oyunculara bu hak çok görülmemeliydi diye düşünüyorum. En azından bir sonuca ulaşsaydı seri ve ondan sonra da karar verselerdi keşke. Benim düşüncem bu yönde.

Dediklerinde haklısın ama o zaman bütün braşlarda çekilip klübüde kapatmamız gerekiyor. Futbolda voleybolda her yerde aynı oyunlar oynanıyor. Bunlarla da baş edecek kadrolar kurmalıyız. Bu şekilde alacağımız şampiyonluklar çok daha büyüktür benim gözümde.

Oyuncular için tabiki çok büyük bir üzüntü. Yıl boyunca emek verdikleri gerekirse sakatlandıkları bir kulvarda şampiyon olamıyorlar. Ama Ünal Aysal hepsine prim verecekmiş zaten. Biraz üzücü de olsa bu sene böyle idare etsinler artık.

Evet, belki kazanabilirdik ama o zaman yine herşey 2012'deki Fatih Terim'in "sezon sonu konuşacağım" gibi olurdu, yani bunlar'ın yaptıkları şerefsizlik unutulurdu, o yüzden saygı gösteriyorum bu karar'a.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-17_19-54-55.webp
    upload_2014-6-17_19-54-55.webp
    276 bayt · Görüntüleme: 83
Bu arada foruma su hatırlatmayı yapayım; maca cıkılmadığı taktirde Euroleague elden gidecek, alt liglerden baslanılacak gibi bir durum yok. ''2 defa'' mazeret bildirilmeden maca cıkılmadığı taktirde küme düsürülme cezası uygulanır.

Bu arada foruma su hatırlatmayı yapayım; maca cıkılmadığı taktirde Euroleague elden gidecek, alt liglerden baslanılacak gibi bir durum yok. ''2 defa'' mazeret bildirilmeden maca cıkılmadığı taktirde küme düsürülme cezası uygulanır.

Maca cikilmazsa Eurolig gitmeyecek ama takimi seneye de ligdem cekebiliriz dedi baskan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gurur duydum ulan bu karar ile

helal olsun Ünal Başkana

Iyi ki Galatasaraylıyım

Geri
Üst Alt