Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Bu arada foruma su hatırlatmayı yapayım; maca cıkılmadığı taktirde Euroleague elden gidecek, alt liglerden baslanılacak gibi bir durum yok. ''2 defa'' mazeret bildirilmeden maca cıkılmadığı taktirde küme düsürülme cezası uygulanır.

Ben de bizi Bundesliga'ya atacaklar diye duydum, o da mı doğru değil ¿

Bizim taraftar basına sövmeden 1 saniye duramaz ama herkesten önce her habere ilk onlar inanır.:asd:

Yanlış karar olduğunu düşünsem de başkanın farklı yapısı hoşuma gidiyor.Bi Aziz'e bak bi bizim başkana.Kalite paçalardan akıyor.

ıyı yaptık hos yaptıkta en cok yanlarına kar kalacak ona uzuluyorum...ne tbf degısecek ne azız degısecek ne tupcu...cırkeflıklerıyle sıkecılıklerıyle serefsızlıklerıyle aldılar serıyı haram zıkkım olsun bı taraflarında patlasın ınsallah

Türk spor tarihinin en büyük kararıdır..

Hadi bakalım, biz bombayı koyduk.. ayıklayın şimdi pirincin taşını..

bu işin sadece maça çıkmamakla kalacağını sanmıyorum

hukuki işlemlerde başlatılacaktır.

seyircisiz olsa fenere her türlü geçirecegimizi biliyorlar. tirsiyorlar. fenerliler gene evimizde şampiyon olurlar diye agliyorlardi.şimdi rahatlamiş sigirlar. yaglayin öyle sokun o kupayi gtünüze.

Biz blöf yapmayız,YAPARIZ !

Çünkü bizim kültürümüzde SAHTEKARLIK,ÜÇKAĞITÇILIK ve TEHDİT yoktur !

Bu maçı MADDEN değil ama MANEN kazandık !

simdi biri cikar sana Kus der sonra darilirsin ama gerkecten bir kus beyinlinin yorumu..

Saçmalamayın. Bana kuş diyemezsin. Hele hele galatasaraylılığımı sorgulayamazsın.

Başkan küçülmeye gidileceğini çok önceden açıklamıştı. Transferlerde bile hız kestik. Bayan basket ve erkek basket kapatılma durumu bugünün haberi değil. Olayı takip ediyormusun bilemem ama bu haberler çıkalı çok oldu.

Buda bize bahanesi oldu.

Maça çıkmamak iyi bir karar ama kapatma kararını almak doğru değil.

Maca cikilmazsa Eurolig gitmeyecek ama takimi seneye de ligdem cekebiliriz dedi baskan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ligden cekebiliriz kısmı blöf gibi geldi bana. Daha herhangi bir federasyonla anlasmadan takımı bu ligden cekersen bir daha nasıl yapılancaksın :) Öyle birsey yapmazlar bence. En fazla eldeki kanıtlarla görevi kötüye kullandığı gerekcesiyle TBF'ye dava acılır ve sürec beklenir.

yönetimin maça çıkmama kararını doğru bulmuyorum

sahaya çıkıp takımı sahadan çekmek daha etkili olabilirdi

ama 2. maçın hakemlerinin görevlendirilmesi buna gerek bırakmadı gibi

kararı doğru bulmasamda verilen tepkiyi destekliyorum

başkan ve yönetimin sonuna kadar destekçisiyim bu konuda

Aslansin baskan. Aziz gibi cekilirim havuzdan ligden diye sahte kabadayilik yapmadi.

Ffp yüzünden şubeleri kapatacaklardı. Buda bahanesi oldu. İyi oldu.

Tamamdır

silahla-ordek-vurma.png

Saçmalamayın. Bana kuş diyemezsin. Hele hele galatasaraylılığımı sorgulayamazsın.

Başkan küçülmeye gidileceğini çok önceden açıklamıştı. Transferlerde bile hız kestik. Bayan basket ve erkek basket kapatılma durumu bugünün haberi değil. Olayı takip ediyormusun bilemem ama bu haberler çıkalı çok oldu.

Buda bize bahanesi oldu.

Maça çıkmamak iyi bir karar ama kapatma kararını almak doğru değil.

Kuşlar bile senden daha zeki. Az önce iyi oldu kapatılması diyordun şimdi kapatma kararı doğru değil diyorsun. Kuş kadar bile zeka yok. Sen git sahibin azizi yala fenevli.

Tapatalk ile gönderildi.

ıyı yaptık hos yaptıkta en cok yanlarına kar kalacak ona uzuluyorum...ne tbf degısecek ne azız degısecek ne tupcu...cırkeflıklerıyle sıkecılıklerıyle serefsızlıklerıyle aldılar serıyı haram zıkkım olsun bı taraflarında patlasın ınsallah

şikeciler yüzsüzdür şampiyonlukarını kutlayacak ama tbf çok şeey kaybedecek.Galatasarayın olmadığı bi branş ilgisizliğe mahkumdur.ülker - efes finalini febeliler ve bikaç efesli dışında kimse tınlamayacak...

ulan twitter da face paylaştıgım videolara paylaştıgım resimlere cevap veremeyen kuş beyinli angutlar cıkıyolar yok kaçmısık yok bırakın bu işlerimiş bunlar nasil beyin var hep aynı sor birine şike tapelerini okudunmu hayır der biri oturup okumaz biri oturup aha biz bunu yapmişik demez biri gecen macta taraftarın hakemın sırtını sıvazlamasını gormez amaaaa bu pisliklere gozyuman bu adilere bu kadar ötmesini saglayan ADALETİN HUKUKUN OLMADIGI ULKEDEMDE SİYASİLERE TFF TBF YAZIKLARR OLSUN ALLAH sizi bildigi gibi yapsın birşekilde çıksın bunlar sizdennnn bir şekildeeee HARAM ZIKKIM OLSUN bukadar.

Geri
Üst Alt