Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Senle Behiç mi ne vardı, bana yaklaşma ihtimali olan tek sizdiniz ama tokatlıyordum oynayınca.

Ülkedeki en iyi grupla oynuyorduk ilk dönem her akşam

Lagdan dolayı sıklıkla ebemizi tersten gördüğümüz bir internet kalitesi vardı o dönemler.
Üzerinden çok zaman geçti kimler oynuyordu unuttum. Hatırladığım Musap oynadığında tek elle oynuyormuş gibi oynuyordu. Ujfa vardı o da çok iyi oynuyordu.

Üzerinden çok zaman geçti kimler oynuyordu unuttum. Hatırladığım Musap oynadığında tek elle oynuyormuş gibi oynuyordu. Ujfa vardı o da çok iyi oynuyordu.
He behiç işte o

İkinizi hatırlıyorum da o dönem forumla pek oynamıyordum modem yüzünden her odaya girmiyordu

Ülkedeki en iyi grup dediğim heriflerde server vardı iş bilgisayarından kurardı çocuk kendi bilgisayarıyla oynardı. Sonra üniden dolayı biraz iletişimi kopardım herifler yürüdü gitti turnuvalara

Hey gidi ya eskiden ülkedeki en iyi heriflerle oynuyorduk, sabahlara kadar efsane maçlar oluyordu, o zamanlar internetler çok dandik tabii, lag olup duruyordu.

Forumdaki turnuvayı da sanırım Sercan ve Götkimle olup açık ara kazanmıştık.
Evet hatırladım bu mevzuyu da

Horozla Götkim de iyidi bayağı güçlü olmuşuz shsns

He behiç işte o

İkinizi hatırlıyorum da o dönem forumla pek oynamıyordum modem yüzünden her odaya girmiyordu

Ülkedeki en iyi grup dediğim heriflerde server vardı iş bilgisayarından kurardı çocuk kendi bilgisayarıyla oynardı. Sonra üniden dolayı biraz iletişimi kopardım herifler yürüdü gitti turnuvalara
Senin isim neydi hiç hatırlayamadım. 1-2 kişi daha vardı iyi oynayan onların ismi de aklıma gelmiyor.

giphy.gif

Geri
Üst Alt