Resmi Melisa Hanım Takip Konusu

O zaten herhangi bir fold'un başka bir cins ile cifltesmesi ile oluyor. Bu arada instagram hesabından kedi sahibi hanım kızlarımıza yazıyorum. Kedi besleyen erkeklere bayılıyorlar mış. Kedi resmi gönderirken arada bi vücut resmi gönderiyorum DM'den
Kediyi ücretsiz sahiplendiniz mi yoksa satın mı aldınız ?

Melisa Hanım'ın iphone parçalarken doları kumlarına gömüp işerkenki paylaşımlarını bekliyoruz :)

Melaba
81da5c66583cc89bda3f57e4ea7999fb.jpg

Melisa Hanım'ın izdivaç yolunu bitirecek damat adayı elimde @Şeraffetin KOÇ @Melisa

Damat adayın ismi Kitler, ama biz ona KitKat deriz. (Mahalle nicki)
Kendisi Stuttgart da istikamet etmekte de. Çok disiplinli ve yakışıklı kerata. Melisa Hanim'ı beğenmiş ve süt içmek istiyormuş karşılıklı

kitler.webp

Melisa Hanım'ın izdivaç yolunu bitirecek damat adayı elimde @Şeraffetin KOÇ @Melisa

Damat adayın ismi Kitler, ama biz ona KitKat deriz. (Mahalle nicki)
Kendisi Stuttgart da istikamet etmekte de. Çok disiplinli ve yakışıklı kerata. Melisa Hanim'ı beğenmiş ve süt içmek istiyormuş karşılıklı

Ekli dosyayı görüntüle 27053
Ama ben bir yahudi kedisiyim

evde kucuk bir kedi var dun sağ ayagının uzerine basamıyordu bugun biraz daha iyi hafif topallama var ama. incitmiş midir

Aynısı Melisa hanımın başına da geldi. En kötü ihtimal ampüte etmek gerekebilir. Sağ ayağının dışıyla topa vurmuş olabilir. Büyük geçmiş olsun
evde kucuk bir kedi var dun sağ ayagının uzerine basamıyordu bugun biraz daha iyi hafif topallama var ama. incitmiş midir

scottish fold mu renktaşım cok tatlı masallah

Geri
Üst Alt