Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
yanlız yasin şu mesajları kullanmak şerefsizlik renkdaş kusra bakma. insan olan böyle bel altı vurmaz.

bugünde caniler yerine utandık hamdolsun

Zibidinin neyinden özür dileyecem? Sebep neymis?

Cocuk yuvarlak yuvarlak mesaj atiyor, gün icinde yutup digerlerin eski mesajlarina bakiyor.
Mach es doch einfach, auch wenn du es nicht so meinst. Dann hast du wenigstens ruhe und gut ist es. Der klügere gibt nach, wie es so schön heißt.

Misafirlerde kavgayı takip etmekte

şu anda 24 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (17 kayıtlı ve 7 misafir)
Iyide simdi bu cocugun manipülatif sekilde konu'yu bilmeden yapsitirip algi yaratmasina admin olarak izin mi vereceksiniz Emrah? Yani o kadar geri zekali ki, konu'yu ya okumuyor ya anlamiyor.

Mach es doch einfach, auch wenn du es nicht so meinst. Dann hast du wenigstens ruhe und gut ist es. Der klügere gibt nach, wie es so schön heißt.

"Eğer anlamına gelmez bile, bunu ancak basit. O zaman en azından barış ve iyi olduğunu. Dedikleri gibi akıllıca içinde verir."

(Translate hizmetimiz vardır.)

"Eğer anlamına gelmez bile, bunu ancak basit. O zaman en azından barış ve iyi olduğunu. Dedikleri gibi akıllıca içinde verir."

(Translate hizmetimiz vardır.)

mntht.jpg

Bu eski mesajları nasıl buluyoruz mesajlarıma bakmak istiyorum

Başlığı görünce direk Ahmet çakarın iç sesiyle okudum.

''Moderatörler bir sabah uyanacaklar ve onlara Derin GSC üyeleri bir ilkbahar sabahı Hakan ''Delikanlı'' mı? diye soracak. Bakın beyler açık konuşuyorum o çok sevdiğiniz Hakancığınız tırnak içinde söylüyorum sıvadığınız kişi ismi gibi delikanlı mıdır ? Yaptığı yorumlar kesinlikle dangalaklıkdır. Bakın 'dangalaklık' derken hakaret olarak söylemiyorum.''

Geri
Üst Alt