Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Cocuk zevk aliyor lan bu durumdan :red:

Ayna önünde kendini begenmiyorsun, yuvarlak oldugunu kabul ediyorsun, kendini kadin kiligina sokuyorsun..

Ulan o kadar agir sorunlarin var, nedir bu manipülatif eylemler. Yoksa Aziz'e mi özendin? Dün Güven renktasimiz Fener'li oldugunu iddia ediyordu da, Aziz'e özenmen buna cok yakin olabilir.

Sinirlenme hakan neden sinirleniyorsun herkes yanilabilir hatasiz kul olmaz
Yahu ne sinirlencim. Dünden beri bildiri geliyor, isin tadinda birakmak lazim olayi.

Konularin baglantisini, mevzusunu bilip bilmeden tek tek mesaj atiyor buraya sacma sekilde. Anlamsiz isler bunlar. Zaten dalga konusu kendisi, daha da icine ediyor.

Musap renktaşım konuyu uzatmaz direk işi bitirir

Son düzenleme:
Abi asdfdgajdhha muhabbetlere gel çekirdek açıyorum bir dk

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Sükrü kücük kizi nerden cikardin, daha okudugunu anlayamiyor musun?

Bu isin sakasi olmaz.

Cocuk zevk aliyor lan bu durumdan :red:

Ayna önünde kendini begenmiyorsun, yuvarlak oldugunu kabul ediyorsun, kendini kadin kiligina sokuyorsun..

Ulan o kadar agir sorunlarin var, nedir bu manipülatif eylemler. Yoksa Aziz'e mi özendin? Dün Güven renktasimiz Fener'li oldugunu iddia ediyordu da, Aziz'e özenmen buna cok yakin olabilir.
Hakan son kez soruyorum özürdiliyor musun benden ve herkesten.Yoksa sonun kötü olacak.

olm beni sinirlendirme gece gece

anladik almancisin da bizim de bi sabrimiz var

uza diyorum sana lan

senin sabrini yesinler kücük insan. Bos bos alinti yapip yazdiginda düsünecektin bunu. Yeter bukadar simdi ama cidden, yoksa aglamaya baslarsin bende ban yerim yine

Hakan son kez soruyorum özürdiliyor musun benden ve herkesten.Yoksa sonun kötü olacak.
Lan zibidi haddini fazla zorlama tehdit fln biraz fazla kaciriyorsun galiba. Tadinda birak istersen.

Vvy2Oy.jpg

Geri
Üst Alt