Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Lan sana nerde hakaret ettim, malca mesajlar atma daha fazla.Özürdilersen olay tatlıya bağlanır.Onca ettiğin hakaretlere karşı özürsüz kabul etmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan sana nerde hakaret ettim, malca mesajlar atma daha fazla.Özürdilersen olay tatlıya bağlanır.Onca ettiğin hakaretlere karşı özürsüz kabul etmiyorum.
Kerim bey siz gelmeden önce ne hakaretler etti haberiniz var mı ? Hakan kimliğini çok belli ettirdi.Bunlar ne lan ortamı germeye çalışan karılar gibi mesajlar
Nah yok. Bir insan hangi kafayla götüyle konu açan bir adamın yazdıkları yüzünden bu kadar saçmalar?Ne diyon ya sen? Bir konu yüzünden tüm bildirimleri mi kapatacam? Diger konularda görmek istedigimi bildirimleri nasil alacam peki?
Sosyal problemlerim yok allaha sükür, merak etme.
Yasemin !!!!!!Lan sana nerde hakaret ettim, malca mesajlar atma daha fazla.
musa baydinli sustuguna gore yatabilirim
Yahu benim sacmaladigim nerde? Olaya sakayla yaklasalim dedik ama hergün böyle abartili gidecekse sIkIcI olur diyorum mesajlardan dolayi. Yasin bu, iyi bok yaptigini düsünüp devam ediyor birde dalga gecildigi halde.Nah yok. Bir insan hangi kafayla götüyle konu açan bir adamın yazdıkları yüzünden bu kadar saçmalar?
Neymiş bildirim geliyormuş da diğer bildirimleri kaçıracakmış la kaçırsan ne olur? Bu kadar ağlamanın manası ne?
Üslup derken? Istedigin gibi hakaret et, bak Yasin zirvaliyor birsey bile demiyorum kendisine. Küfür olmadigi sürece istediginizi yazin ya o konuda sIkIntI yok. Dogru dürüst bi soru üzerine ** demek yanlis, bunu savunmamak gerek.hakanın üslubu beğenmeyerek ağlaması komik yaw millete yukardan yukardan sert ve küçümseyen ifadelerle cevaplar yazarken aynı samimiyeti göremiyorduk mağlesef, kendi başına gelince ağlıyor şimdi hiç kusura bakma hakancım bunları söylemek zorundaydım
Lan ciddiye mi aliyon sen onu, ne kadar sorunlusun arkadas? Sende benim hakkimda istedigini söyle de, gereksiz sekilde kafa ütüleme sacma postlar ile.Yasemin !!!!!!
Evet ciddiye aldım terbiyesiz dansöz hakan.Lan ciddiye mi aliyon sen onu, ne kadar sorunlusun arkadas? Sende benim hakkimda istedigini söyle de, gereksiz sekilde kafa ütüleme sacma postlar ile.
Bak Hakan burası forum bir kere buradaki insanlar o normal etrafında gördüğün insanlara benzemeyebilirler ki dışarı çıkıp gördüğünden şüpheliyim ya neyse. Yasin senin suratına abi çeker belki normalde ama gelir burada her türlü taşşağı geçmeye çalışabilir ki çocuğa helal olsun aranızda binlerce kilometre var seni bir kaç klavye dokunuşuyla çıldırtabiliyor..Yahu benim sacmaladigim nerde? Olaya sakayla yaklasalim dedik ama hergün böyle abartili gidecekse sIkIcI olur diyorum mesajlardan dolayi. Yasin bu, iyi bok yaptigini düsünüp devam ediyor birde dalga gecildigi halde.
Telefonla sIk forumu takip ettigim oluyor. Telefon aktif hale geldigi vakit hemen tüm alintilar ve begeniler ekrana geliyor. Bunlari da bundan dolayi kapatmak ne kadar dogru olur o ayri konu,
Yahu ben simdi bu konudan dolayi rahatsiz oldugumu mu düsünüyorsun? Ciddiye alsaydim o kadar küfür edildi bu forumda bana ve digerlerine, hic taktigim olmadi. Disari cikiyormuyum cikmiyormuyum bu senin bilecegin birsey degil tabi, nasil degerlendirmek istersen öyle degerlendir.Bak Hakan burası forum bir kere buradaki insanlar o normal etrafında gördüğün insanlara benzemeyebilirler ki dışarı çıkıp gördüğünden şüpheliyim ya neyse. Yasin senin suratına abi çeker belki normalde ama gelir burada her türlü taşşağı geçmeye çalışabilir ki çocuğa helal olsun aranızda binlerce kilometre var seni bir kaç klavye dokunuşuyla çıldırtabiliyor..
Sadede geleyim fazla da ciddiye alma internet ortamını buraya en aykırı ve saçma fikri de yazabilirsin seninle sabahlara kadar taşşak da geçebilirler bunlar bu ortamın gereği, ya fikirlerinle savunacaksın bir şeyleri ya da rahatsız olmayacaksın.
Nitekim bir halttan anlar gibi bir tavrın var onu ben de farkediyorum o tavra sahip olup sıçtığın mesajları yüzüne vurduklarında da kem küm etmeyeceksin. Nokta.