Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Yok yaw kendisi bana özelden mesaj attı buna fenerlisin muamelesi yaptım özürdilerim falan filan demişti kendine attığım mesajı paylaşmış şimdi caps atarım bekle.Bu ne demek lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw kendisi bana özelden mesaj attı buna fenerlisin muamelesi yaptım özürdilerim falan filan demişti kendine attığım mesajı paylaşmış şimdi caps atarım bekle.Bu ne demek lan
Kendi kendini rezil ediyor dangalak haberi yok.Forum ılıdı sanki
yaptığı hareketi küçük çocuk yapmaz.lan bir kaç hafta önce alex bana lütfen kiz bul diyordun
şimdi ban yemesini istiyorsun
ne kadar boş, karaktersiz bir insansin
utan be
Sabriyi sağ beke defansa Ersan gülümü yazan adamın futbol bilgisi ? Burak yılmaza burak>Lewa diyen şahısın futbol bilgisi üstün müdür sence.Hakan Futbol bilgisi olarak Baya baya üstün yasine göre.
Ama Yasin işin dalgasında oldugu ve sürekli makara yaptıgı için oyum Yasine. (öztekin degil)
Sabriyi sağ beke defansa Ersan gülümü yazan adamın futbol bilgisi ? Burak yılmaza burak>Lewa diyen şahısın futbol bilgisi üstün müdür sence.
Forum ılıdı sanki
Umarım cezasını çekecektir.Bir insanın özelini paylaşan şerefsizdir
Hakan Futbol bilgisi olarak Baya baya üstün yasine göre.
Ama Yasin işin dalgasında oldugu ve sürekli makara yaptıgı için oyum Yasine. (öztekin degil)
Bunlar özel değil bunlar genel geneeellBir insanın özelini paylaşan şerefsizdir