Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Yasinin kendisini güldüren erkeklerden hoşlandığı iddaası var.

Evet Yasin iddaalara cevabın ne olacak?

Orasini bilemem. Tercihdir saygi duymak lazim ama bizlere bu görüntüyü verme hakkina sahip degildir diye düsünüyorum bilmem katilir misiniz.

Orası bilmem falan olmaz şimdi. Açıkça Yasin'e SAKSOCU mu demek istedin? Söyle. Öğrensin millet.

Ulan ne meraklisiniz ortaligi karistirmaya :D

Orasini bilemem. Tercihdir saygi duymak lazim ama bizlere bu görüntüyü verme hakkina sahip degildir diye düsünüyorum bilmem katilir misiniz.
CoEgh6gWEAUDG8E.jpg

Can boşyere büyük bi düşman kazandı. yasinin hakana yaptıkları sana yapacaklarının teminatıdır
şimdiden geçmiş olsun sabırlar dilerim

şu cezalı üyeler kısmına bakıyorum da hep yasinin leşleri ile dolu.Allah bizi şerrinden korusun.

Yasin kendisine yapılanı unutmaz Konya'dan adam toplayıp bütün Almancıları dövecektir.

gecen gun abdullah tasan abiye saracakti yasin

nerdeyse onu bile ihrac ettirecekti

can buyuk 1 hata yapti

İki değerli büyüğümüz kendilerini ifşa etmem sonucunda konudan sessiz sedasız ayrıldır :D

Bu arada Can büyük mü yoksa küçük mü başlığımız hayırlı olsun.

yasindeki bu sessizlik pek hayra alamet değil. taş üstünde taş omuz üstünde baş kalmayacak felsefesine döndü

Can, adamın adını çıkardın. Sokağa çıktığında çocuklar Yasin'e "saksocu, saksocu, tut bizimkinin de ucundan" diyecekler ve onunla alay edecekler.

Açıkla, öğrensin millet.

Ben ne cikaracagim kendisi degisik avatarlari ile ilgimizi cekmeye calisiyor forumda. Rujlu mujlu bir fotosu vardi bir aralar.

Geri
Üst Alt