GSC Haber Retro Koleksiyonu GSStore'da Satışa Çıktı

1772285106288.webp

1772285124569.webp

Mauro Icardi: "Bu vintage değil, miras.

Bu retro formayla geçmişi hatırlamıyorum… onu onurlandırıyorum. Tarihe saygı duyulur.

Bizim renklerimiz modası geçen renkler değil; bir trendden ya da akımdan çok daha büyük bir şeyi temsil ediyor.

Bu vintage değil, miras. Kimliktir, karakterdir; bugün yeni sayfalar yazabilmemiz için önceden inşa edilen her şeydir.

Retro ruh, şampiyon zihniyeti. Çünkü zaman geçer… ama büyüklük kalır 💛🦁❤️"

güzelmiş formalar bjk'yi yenersek 10 tane alırım

Formalar gayet güzel bir de gri retronun uzun kollusu gelirse on numara olur

Kasıtlı yapılmamıştır, muhtemelen kurgucu o fotoğrafta Fatih Terim'in olduğunun farkında dahi değildir. İş bilmeze iş yaptırmak ayrı sorun.

Bu formalar maçlarda giyilecek mi de sponsorlar basıldı?

Bu formalar maçlarda giyilecek mi de sponsorlar basıldı?
Puma ile yapıldığı için sponsorlar basıldı anlaşmalar öyle sanırım. Maçlarda giyilmeyecek sanırım. Maçlarda giyilmesi için daha önceden Tff'ye bildirmen lazım çünkü. Kafana göre giyemiyorsun herhalde.

alan var mı kalıplar nasıl

Puma ile yapıldığı için sponsorlar basıldı anlaşmalar öyle sanırım. Maçlarda giyilmeyecek sanırım. Maçlarda giyilmesi için daha önceden Tff'ye bildirmen lazım çünkü. Kafana göre giyemiyorsun herhalde.
5 set forma bildirme hakkın var ve özel izinle de başka forma giyilebiliyor. Biz 4 set bildirdik. Sanırım bir set daha bildirebiliriz.

Screenshot 2026-02-28 at 7.02.39 PM.webp

bugün storedaydım neyse ki şu 98 yılının 3lü nostaljik formalarını yapmış da gözümüz gönlümüz açıldı

yeni retro formalar rezalet

sarı tek başına zaten kötü bir renk, sarı-kırmızı zor bir kombin

allahtan bizimkiler zamanında parçalı gibi bir efsane bulmuşlar da bu iki rengin geri kalan tüm berbat bileşimlerinden bizi kurtarmışlar

Geri
Üst Alt