Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
Anladığım kadarıyla sana Fenerli iması yapılıyor Uğür abiSarı formayı niye sevmeyeyim rengimiz değil mi?
Her sene siyah beyaz forma mı giyecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladığım kadarıyla sana Fenerli iması yapılıyor Uğür abiSarı formayı niye sevmeyeyim rengimiz değil mi?
Her sene siyah beyaz forma mı giyecez
Böyle adam olacaksınız
Sanmıyorum bir şey yaptıklarını ama yaptılarsa iyi olmuş haketmiş ibinOf o videoyu kurgulayan elemanı patoz etmişlerdir. Tabii ki işini düzgün yapsın ama üzüldüm yine de.
sakin ol aslanımSanmıyorum bir şey yaptıklarını ama yaptılarsa iyi olmuş haketmiş ibin
Puma ile yapıldığı için sponsorlar basıldı anlaşmalar öyle sanırım. Maçlarda giyilmeyecek sanırım. Maçlarda giyilmesi için daha önceden Tff'ye bildirmen lazım çünkü. Kafana göre giyemiyorsun herhalde.Bu formalar maçlarda giyilecek mi de sponsorlar basıldı?
sakin ol aslanım
5 set forma bildirme hakkın var ve özel izinle de başka forma giyilebiliyor. Biz 4 set bildirdik. Sanırım bir set daha bildirebiliriz.Puma ile yapıldığı için sponsorlar basıldı anlaşmalar öyle sanırım. Maçlarda giyilmeyecek sanırım. Maçlarda giyilmesi için daha önceden Tff'ye bildirmen lazım çünkü. Kafana göre giyemiyorsun herhalde.
Yiğit sandım