Rey Manaj, Instagram Üzerinden Barış Alper’den Özür Diledi

Yaptın bişeyi dik dur, gaddarca yaptığın hareketin özürü olamaz

Rey Manaj'dan açıklama: Bugün profesyonel futbol hayatımda yaşamak istemediğim bir durumla karşı karşıya kaldığım için çok üzgünüm. Barış Alper Yılmaz'a faul yapmak ve sakatlığına neden olacak bir davranışta bulunmak niyetinde hareket etmediğimi bütün samimiyetimle kendisin ve futbol kamuoyuna belirtmek isterim. Maçın skorunun vermiş olduğu adrenalin ve heyecanla takımıma katkı vermeye çalıştığım esnada bu olay gerçekleşti. Barış Alper Yılmaz'a bütün kalbimle geçmiş olsun dileklerimi sunar ve en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle özürlerimi sunarım.

Ekli dosyayı görüntüle 269738
Bunun instagram adresine güzel bir mesaj bırakacağım, sonra özür dilerim.

Biz sahada neler neler gördük.

Manaj sinirlenip yumruk atsaydı iki küfür eder geçerdim.

Volkan Lincoln'ü kovaladığında bile sinirlenmemiştim hatta gülmüştüm koşmasına.

Çünkü kavga başka bir şeydir. Yumruk attın diye, tekme attın diye bir futbolcuya zarar veremezsin. Bir futbolcuya ancak bu şekilde ayağına, bacağına kasti sakatlamak için basarsın.

Manaj'ın bu ülkede 1 kere daha maça çıkamaması lazım. Bu adam bu ülkede ekmek yemeğe devam ederse de bize yazıklar olsun.

O.ç biliyor Galatasaray’a gelemeyeceğini, emekli Dzeko ile Gereksiz El Nesry’nin yerine göz kırpıyor.

Fb maçında sakatım ayağına çıkma bizim maçta adamın ayağını kır. Bu şerifsizdrn bunun hesabı sorulmalı. En az 5 maç ceza aldırılmalı.

Camia hakem kadar bu herifinde üstüne gitmeli. Çok kilit adamı sakatladılar. Bu gözü dönmüşlerin yedi hedefi Sanchez ve Osimen.

Barış Alper Yılmaz'ın babası Yüksel Yılmaz'dan Rey Manaj'a: "Sen. Seni çok görmek ve karşılaşmak isterim ve mutlaka tanışacağız! Seni çok seviyorum..."

1733688455791.png

Geri
Üst Alt